Yumurtlama problemi olanlar yumurtlamak için ne yaptınız paylaşalım

melser_ak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
384
1
46
Diğer
Yumurtlama problemi olanlar yumurtlamak için ne yaptınız paylaşalım ben ne yapacağımı bilmiyorum umarım yardım edersiniz

Yumurtlama problemi olanlar yumurtlamak için ne yaptınız paylaşalım ben ne yapacağımı bilmiyorum umarım yardım edersiniz

mrb canım benim yumurtlama problemim yok ama genede bal,tarçın,çörekotu karışımı ve bal polen yiyorum iyi geldigine inanıyorum birde adaçayı iç günde 2 bardak inanırsan olur bende suan yumurta takibi yaptırıyorum herşey normal ama hamile kalamıyorum bakalım hepimiz için hayırlısı işallah herşey güzel olur biran önce kucağımıza meleklerimizi alırız

ilaç kullandım..
yumurtlama sorunu değil benimki aslında...
yaramaz spermler yumurtamın çatlağını görmüyor :))))
doktora gittiğin zaman her ikinizde de sorun yoksa yumurtalaman kesin olsun diye ilaç verir...
ama bal,polen ve arı sütü karışımı işe yarıryor...
canım bir de incir kürü yap....

mrb canım benımde yumurtlama sorunum var aşılama yaptırıyorlar bır cok kısı aşılamayı nasıl yapıolar ne kadar fıyatıı bılgın var mı hıc??

canım bende yeni aşılama yaptırıyorum iğne ve haplar 500 küsür(emekli sandığı mensubuyum) tuttu rapor çıkartmama rağmen; normalde aşılama tedavisi iğne ve ilaçlarıyla birlikte 1500-2000 civarı tutuyormuş sağlık güvencen varsa 500 lira veriyorsun anlayacan.

Back
X