Yumurtlama şeyini nasıl tutturcaz

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
30
24-14 =10 oluyo normal burdaki takvimde 7 sini gösteriyo doktolrlar da 14 den sonra si ben bunu çözemedim yardımcı olur musunuz

Doktorlar 28 gunu baz aldigi icin 14 diyordur. Senin döngün daha kisa. O yuzden sen kendi hesabina gore hareket et canim. Yani 8 9 10. Gunler başla çalışmalara. Ovulasyon testi alip işini daha garantiye alabilirsin.

yapicam inşallah rabbim banada bütün anne olmak isteyenlere de versin benim testimde 7 sinde burda hesaplama var en büyük olasılık 7 yaziyo benim de hesabım 10 evet sizin dediniz gibi hayırlısı

canım ama herkesin aynı olmuyor malesef. Benim 33 gün adet döngüm. bu yüzden bunu bulmak için beklenen adet döneminden 14 çıkartman gerekiyor. Yumurtlama için doktorlar adet döneminden 14 gün öncesini baz alıyor ama adet düzenli değilse yumurtlama dönemi de değişebiliyor ya da stresten vs ile de etkilenip değişiklik gösterebiliyormuş

tuh ya valla ne zor muştu

evet ben atş ölçme ve ovulasyon testi kullanıyorum şuan yaptım testi ovulasyon pozitif çıktı yumurtlamışım bugün :)

Ovulasyon mu yanı belli oluyo yarın alayim ozaman bende kesin sonuç veriyo mu

Ovulasyon mu yanı belli oluyo yarın alayim ozaman bende kesin sonuç veriyo mu
evet canım bak resimlerini ekliyorum aynı gebelik testi gibi yapılıyor. Ve ben internetten aldım çok daha ucuza 16 tanesini.

Eklentiler

• IMG_7704.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_7707.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_7709.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_7713.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_7714.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_7718.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 47
Çift çıkınca yumurtalmiss oluyon yani ne kadara oldu ki peki nasıl idrarla mı ben daha yeniyim 2 buçuk aylık evliyim pek bilmiyom ondan çok soru soruyorum başınız şişirmem umarım ama anne olmak da çok istiyom

Canım bende 7 aylık evliyim :) geçen ay bebek için düşünmeye başladık. Bu ovulasyon testleri ikinci çizgi silikte olsa negatif oluyormuş. iki renginde aynı koyulukta olması gerekiyormuş. çift çizgiyi o şekilde gördükten sonra 3-4 gün değerlendirmen gerekiyor. Ve her gün yapıyorsun bu testi

uğraşcam yanı bi olsun doğsun sorcam ona yarın bakıcam inşallah ikimizinde olur bebislerimiz korunuyomuydun ben korunmuyom

Biz de korunmuyoz çok acele ediyoruz olsun olsun diye oda bende zaten eşim çocuk hastası hele kız çocuklarına bayiliyo
bizde yeni daha 1 ay oluyor bebek düşüneli ama bir an önce olsun istiyoruz zaten eşim çocuk hastası önceden olsun deseydim o ilk baştan istiyordu

bakalım hangimiz olucak rabbim sağlıklı evlat versin herkese inşallah rabbim bizim gönlümüze göre verir çok stres bile etkiliyo ilk ayim da sürekli test acaba oldum mu şimdi daha rahatim

bakalım hangimiz olucak rabbim sağlıklı evlat versin herkese inşallah rabbim bizim gönlümüze göre verir çok stres bile etkiliyo ilk ayim da sürekli test acaba oldum mu şimdi daha rahatim
rabbim inşallah ikimize de nasip eder.

evet gerçekten stres çok etkiliyor ben geçen ay 7-8 tane gebelik testi yaptım resmen. aklım hep ordaydı ama bu ay ovulasyon testine başladığım için bugünden itibaren 12-13 gün sonra yapacağım inşallah da allahın izniyle bebeğimiz olur

Amin inşallah güzel haberlerini bekliyorum

İnternetten uyguna test alıp takip edebilirsin Cnm

kızlar;

şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım. ekliyorum bakabilirsiniz. çatlamış sanırım. dün kopkoyuydu bugün bi anda bu kadar silikleşmiş olması normal mi ya birazcık daha belirgin olması gerekmiyor muydu ?

Eklentiler

• 04-01-2018.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…