Yumurtlama şeyini nasıl tutturcaz

Kızlar merhaba ben de yeniyim daha ve çoğu konuşulan konuları pek anlayamıyorum. 7 ay olucak benimde evleneli. Çocuk istiyoruz hiç korunmadik. Doktora gittik minik kistlerin var dedi ama engel değil dedi. Folik asit ve ve vitamin verdi destekleyici ama 2ay oldu hala tık yok.. eşimin yaşı var biraz. Psikolojikte olabilir ben biraz takıyorum yardımlara açığım ne yapmak gerekir nedir. Sut ve maydanoz buhari iyi geliyormus sanırım.birde hayil otu. Deneyen yada önerisi olan varmi. Rabbim isteyen herkese çocuk nasip etsin inşallah

Selam canım;

doktorlar 1 sene beklemeyi öneriyor eğer 1 sene içerisinde olmaz ise ancak o zaman tedavi yöntemi uygulanıyor benim arkadaşımda da kist var ve şuan 3 aylık hamile hiç bir sıkıntısı yok canım.

kızlar bende şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım ve iyice silikleşmiş artık. sanırım bundan sonra teste devam etmeme gerek yok değil mi adete kadar ?

Sağlıkla kucağına alsın inşallah bebisini ve tabi bizde teşekkür ederim umarım bir sıkıntı çıkmadan bizde o günleri görürüz

Sağlıkla kucağına alsın inşallah bebisini ve tabi bizde teşekkür ederim umarım bir sıkıntı çıkmadan bizde o günleri görürüz
inşallah vanım benimde BAT'a 10-11 gün var bakalım akıntılarım başladı dünde kasıklarıma iğne batması oldu inşallah gebeyimdir :)

Kızlar 3 gündür beyaz yoğun akıntı geliyo yumurtladım mı acaba adet sancısı gibi bişey oluyo arada

Sonucunuz nedir acaba testler işe yarıyor mu gerçekten

Evet ama ben bebeğimi kaybettim çok kanamam oldu düştü diye kürtaj oldum dusmemis yolunu bulamamış başka yerde büyümeye başlamış aldılar onu beni zehirlicekri erken götürmediler ole canım acıdi ki sezeryan gibi oldum şuan işte bebeğim yok onu ole gördüm çok ağladım derlerdi anne olunca anlarsın 1 aya yaklaşık çok çabaladım bebeğimi kurtaramadım hastaneler anlamadı sağlık bakanligina şikayete bulundum dava açıcam başıma geldi ama imtihan işte onada şükür

Canım cok gecmis olsun.insallah hemen hamile kalirsin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…