Yumurtlama sonrası kasik ağrısı

Kızlar adetin 13.gunu yumurtlama oldu bugün adetin 17. Günü sanki adet olacak gibi ağrım var akintim var. Ağrı bacağıma vuruyor birebir adet ağrısı gibi daha önce başına böyle birsey gelen oldu mu

Aynısıydı bende. Hatta göğüslerimde ağrır.

10 gündür adet ağrısı çekiyorum bende dün test yaptım da bişey yok tu bugün yine yapacam son 7 kaldı bakalım
Erken yapmışsın inşallah döner canım ben de dün başka şey için kan vermiştim beta da bakıldı 5 gün kala 2 çıktı yükselir mi bilmem umutsuzum

Erken yapmışsın inşallah döner canım ben de dün başka şey için kan vermiştim beta da bakıldı 5 gün kala 2 çıktı yükselir mi bilmem umutsuzum
Yükselir varsa eğer inşallah yükselsin kuzum. Benim geceliğim geç döllenme olmuştu adet gününe kadar çıkmadı 11 ile öğrendim adet gününde hiç bir şey imkansız değil. Bu ayda olmazsa çatlatma iğnesi isteyecem doktordan ben bunaldım. Pazartesi günü sağlık ocağına gidip kan veririm test almam artık bişey de çıkmadı zaten

İnşallah canım sağlıklıysa olsun ikimizin de. Ben testte çizgi göremedim ama ben görememiş de olabilirim sanki bilemedim hem daha çok erken gerçekten

Kan verecek misin canım iki gün kaldı benim de bekliyorum
Canım sağlık ocağına gittim almadı kan cuma kendi doktorum dan randevu aldım ona verirsin varsada çıkmaz kanda cuma verirsin dedi. Moralim çok bozuk smear testi çıkmış iyi çıkmamış tekrar parça alıp durumuna bakar doktorun dedi sağlık ocağı moralim bozuldu anlayacağın

Erken olduğu için negatif çıkıp iyice moralin bozulacaktı canım önemli olan sağlığın canını sıkma hiç şimdiden kendi doktorun en güzel şekilde yönlendirir inşallah iyi haberler gelecek

Erken olduğu için negatif çıkıp iyice moralin bozulacaktı canım önemli olan sağlığın canını sıkma hiç şimdiden kendi doktorun en güzel şekilde yönlendirir inşallah iyi haberler gelecek
Sağol canım inşallah. İnşallah senden güzel haberler alırım bu ay. Şimdi erken gebelik yaptım negatif çıktı

Adet oldum canım ben yeni bir ay yeni denemeler inşallah benim de gecikmeli geldi kan verdin mi
Leep işlemi olacak bana rahim ağzında kanser öncüsü hücreler görülmüş demiştim ya doktor bakmış beta 0,200 çıkmış bir hafta önce adet olmadım dün yaptım test çıkmadı bugün çıkmadı az önce yaptım oda bu şekilde yok gibi

Eklentiler

• 17158866608358090022487468486692.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 135
Ah doğru canım kusura bakma nasıl çıktı sonuçların? Önceliğin kendi sağlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…