- 11 Haziran 2021
- 107
- 48
- 18
- 27
- Konu Sahibi 4yaprakli yoncam
Belirti olarak şöyle yumurtlamadan 3-4 gün sonra başlayan göğüs sızısı içten acıyo şişti damarlar belirdi yeşil ama önceki aylarda da damarlar çıkmıştı o yüzden artık umutlanamıyorum kasık ağrısı oluyo baş ağrım var bilemiyorum işte önceki aylardan tek farkı yumurtlamanın peşine göğüs sancım başladıBilmem ki adetten hemen sonra basladi bende butun belirtiler ve akıntı hadi dedim degildir hemen olmaz suandada senin dedigin gibi akıntı var hala ince uzayan akinti ilk onceki kalin seffaf uzayan akintiydi simdi ince seffaf uzayan akinti veee arada da beyaz akıntı beraber yani ala ala degisik benim asla seffaf akintim olmazdi mesela vajinit oldugumda bile olmadi hani enfeksiyon oldugunda bile olmadi vala anlamadim ben baska ne belirtilerin var gerçi belirtide olmayabilir ki benim mesela yumurtlama donemlerimde yani bu hariç tani diger donemlerimde akıntı belirti agri vs olmazdi bu defa oldu degisik bilemedim doktorda net konusmuyor folikül yok diyor ee dedi yumurtami yok yani daha dedim bilemeyiz çatlamış da olabilir diyor buradan anlamaayiz diyor test yap ovulasyon testi dedi eee 70 tane test almam lazim ovulasyon testi ondada silik cikinca kaçırmış olabilirsin bi krre denedim olmadi test yetmedi 28 gunde bir olsam 28 tane yeterdi zor isler ya