• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Sorunu Yaşayanlar

merhaba neşe,aslında topicin sahibi bile bayadır gelmemiş buralara,bi senle ben bulmuşuz galiba,ben sana yardımcı olayım diye yazıyorum,adetin ikinci günü,bazı dr larda üçüncü günü bi takım testler yaptırıyolar,tedaviyede öyle başlıyolar,yumurta takibi için o günden çağırdılar hepimizi.merak ettiğin başka şeylerdede yardımcı olmaya çalışırım,yaklaşık üç senedir bu tedavilerin içindeyim çünkü.
sanada hepimizede geçmiş olur inş.

mrb,tşk ederim cevapdığın için..doktoruma gittim.adetinin 2. günü gel demişti ama ben 3. günü gidebildim..klomen ve glukofen ilacı verdi..klomene yarın başlıcam..çatlatma iğnesini hemen kullanmaya başlamıcak dimi?çatlama olmazsa kullanılıyo herhalde..hiç hamile kalamıcakmışım gibi geliyo..sen nasıl bi tedavi gördün?

yumurtanın olgunlaşması ve çatlaması için soğan kürünü tavsiye ediyolar arkadaşlar.başka bildiğiniz bişşi varmı kızlar????klomen kullandım 1 ay.sadece 1 yumurta oluşmuştu o da çatlamadı ama öyle bi ağrım olduki o ay bi daha doktora gitmedim sonrada yurt dışına çıkınca kaldı tedavimmm offfffffffffffffffmafoldumben

kızlar selam ben uzun zamandır kk dayım başka forumlardayım ama artık buraya katılacağım
az önce doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
ha bide sizlerde klomen fayda etmeyince hemen iğne tedavisine başlamışlar bana doktorum iğne tedavisine başlanmadan muhakkak rahim filmi çekilmesi şart dedi sizde çektilermi??

nasıl tedavi gördünüz/görüyorsunuz ve pozitif sonuç alan varmııııı???

merhaba arkadaşlar.ben 8 ay önce doktora gittim .adet düzensizliğim vardı.adetlerim hep 15 gün falan geç olur.doktorum yumurtlama sorunum olduğunu söyledi.klomen verdi günde 3 adet içtim.fakat takipte yumurta klomene rağmen oluşmadığını söyledi.daha sonra emin omak için başka bir doktora daha çıktım.bu arada biz korunuyorduk.yani normal yolla gebelik denenmedi.iki doktorumda bana 3 ay klomen deneriz olmassa aşılama önerdi.benimde moralim çok bozuldu bıraktım korunmaya devam ettim.kendimi şimdi toparladım ve bebek istiyorum.sizce doktora gitsemmi.yoksa 1 yıl kadar normal yoldan mı denesem kararsızım.ya boşa zaman harcarsam diye korkuyorum.bi taraftan da doktorların söyledikleri kulaklarımda çınlıyor.ne yapsam bilemedim.şimdi ben hiç yumurtlamıyor muyum yani.nasıl anlıyacağım yumurtladığımı yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar.ben 8 ay önce doktora gittim .adet düzensizliğim vardı.adetlerim hep 15 gün falan geç olur.doktorum yumurtlama sorunum olduğunu söyledi.klomen verdi günde 3 adet içtim.fakat takipte yumurta klomene rağmen oluşmadığını söyledi.daha sonra emin omak için başka bir doktora daha çıktım.bu arada biz korunuyorduk.yani normal yolla gebelik denenmedi.iki doktorumda bana 3 ay klomen deneriz olmassa aşılama önerdi.benimde moralim çok bozuldu bıraktım korunmaya devam ettim.kendimi şimdi toparladım ve bebek istiyorum.sizce doktora gitsemmi.yoksa 1 yıl kadar normal yoldan mı denesem kararsızım.ya boşa zaman harcarsam diye korkuyorum.bi taraftan da doktorların söyledikleri kulaklarımda çınlıyor.ne yapsam bilemedim.şimdi ben hiç yumurtlamıyor muyum yani.nasıl anlıyacağım yumurtladığımı yardımcı olursanız sevinirim:Saruboceq:

canım seni korkutmak istemem ama 1 yılı boşa geçirme ihtimalin var.bende 1 yıl korundum ama boşa korunmuşum.korunmayı bıraktıtan 7ay sonra doktora gittim hamile kalamıyordum..yumurta rezervi iyi dedi zaten adet düzenimde anormallik yoktu biraz bekleyelim dedi 2,3 ay daha geçti sonra tekrar gittiğimde klomen verdi.1 yumurta oluşmuştu o da çatlamadı ve ben o kadar sıkıldımki bıraktım ama keşke bırakmasaymışım tedaviyi şimdi yurt dışındayım ve gidemiyorum doktora.çocukta olmuyor:gitme:kendin yumurtlayıp yumurtlamadığını zor anlarsın işi şansa bırakma derim ben yinede sen bilirsin.bu arada şuan bitki karışımı çay içiyorum böğürtlen kökü ve yaprağı vs.doğal şeyler içerek deniyorum inşallah olur

kızlar selam ben uzun zamandır kk dayım başka forumlardayım ama artık buraya katılacağım
az önce doktordan geldim ve moralim çok bozuk
benim yumurtlama sorunum var 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım mayıs 25te adet olmuştum sonra d.k. hapını kestim ne yazıkki peşinden 2 ay adet göremedim ilaçlarla en sonunda iki hafta önce cuma günü adet oldum doktor klomen verdi günde 2 tane 5 gün boyunca az önce baktı malesef 2 tanecik yumurta ve çoook küçük bidahaki ay yine klomen ile deneyecek bu sefer günde 4 tane dedi oda işe yaramazsa rahim filmi peşinden iğne ile tedavi dedi
ve ben şimdiden yoruldummmmmmm
benim gibi yumurtlama sorunu olanlar varmı aranızda???
ha bide sizlerde klomen fayda etmeyince hemen iğne tedavisine başlamışlar bana doktorum iğne tedavisine başlanmadan muhakkak rahim filmi çekilmesi şart dedi sizde çektilermi??

nasıl tedavi gördünüz/görüyorsunuz ve pozitif sonuç alan varmııııı???
canım senin yumurtalarının büyüklüğü kaç mm idi?olsun en azından oluşmuş gelişir inşalah bu ay sıkma canını.bende klomen kullandım o ay 1 tane oluştu 16 mm idi çatlamadı doktor banada dozunu arttırıp tekrar vereceğini söyledi olmazsa rahim filmi çekcem dedi ama ben gitmedim bi daha:sinifsinif:yani gidemedim aslında.ama aklımda kaldı tüplerde bi sorun var mıydıki die yoktur inş.sen tedavine devam et bence canım film iyi olur en azından için rahatlar

canım senin yumurtalarının büyüklüğü kaç mm idi?olsun en azından oluşmuş gelişir inşalah bu ay sıkma canını.bende klomen kullandım o ay 1 tane oluştu 16 mm idi çatlamadı doktor banada dozunu arttırıp tekrar vereceğini söyledi olmazsa rahim filmi çekcem dedi ama ben gitmedim bi daha:sinifsinif:yani gidemedim aslında.ama aklımda kaldı tüplerde bi sorun var mıydıki die yoktur inş.sen tedavine devam et bence canım film iyi olur en azından için rahatlar

baya bi geç cevap yazıyorum kusura bakma inşallah okursun
benim yumurta 7mm di yani çoook ufak banada doktor bidahaki ay klomen işe yaramazsa rahim filmi dedi bende henüz tekrar adet olmadım 50. günümde falanım şu sıralar herhalde kendiliğinden olmayacak bende gitmedim biraz bekliyorum rahim filminde bende bilmiyorum ikilemde kaldım yaptırsammı yaptırmasammı ama ya tüplerim tıkalıysa diyorum işte kendi kendime eyvahedigeldismile
ama tıkalı değilse biraz kendi haline bırakacağım nede olsa yıllarca doğum kontrol hapı kullandım

öncelikle herkeze selamlar benimde adet bozukluğu sorunum var vede yumurtalıklarım çalışmıyo 4 yıllık evliyim gitmediğim yer kalmadı kullanmadığım ilaçta en son haziran ayında adet oldum süleymaniye hastanesine gittim butün işlemleri yaptım ekimin 4 randeu aldım tüp bebek için ama eylülün 19 hamile olduğumu öğrendim hemde adet olmadan haziranda hastalandım temmuzun son haftası hamile kalmışım hemde hiç bi ilaç kullanmadan anladımki herşeyin vakti zamanı var ALLLAH olmayan herkeze nasip etsin

mrb arkadaş ben 23 yaşındayım evleneli 2 ay oldu çapa özel kadın doğum polikinliğine gittim yumurlamama teşhisi konularak inferlite bölümüne sevk ettiler ordada tedaviye başlamam için farlutal kullanıp gel dediler ama dün test yaptım hamile olduğumu öğrendim şimdi kan testi yaptırmadan inanmak istemiyorum doktorlar baba hiç şans vermemişti inanması çok güç:):)

Herkese merhaba,

3 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 yıl korunmadık ama hamile kalamadım. Daha sonra doktora gitmeye karar verdik. Hormon tahlilleri ve muayeneden sonra doktorum yumurtlamada problem olduğunu söyledi ve 4 ay klomen+ ovitrelle kullandım. her ay ortalama 4-5 yumurtam olmasına rağmen sonuç başarısız oldu. eşimin testleri de gayet iyi bu arada. daha sonra rahim filmi çektirdim ve kanallar da açık çıktı. adetim küçüklüğümden beri çok düzenlidir. bu ay doktorum puregon 900 ve 600, orgalutran ve ovitrelle yazdı. puregona dün akşam başladım.puregon penle 150 ayarlayıp kendime yapıyorum. 5 gün kullanıcam ve doktora tekrar gidicem e2 testi yaptırıcam kanda.duruma göre dozajı artırıcak sanırım ve puregonla beraber orgalutran iğne de kullanmaya başlıycam. daha sonra da ovitrelle çatlatma iğnesi yapıp normal yolla deniycez. doktorum eşimin değerleri iyi olduğu için aşılamaya gerek yok dedi. haa bu arada bi de bi arkadaşımdan bi kür tarifi öğrendim. adetimin 2. günü akşamdan 8 adet kuru inciri saf zeytinyağında kızartıp saklama kabına koyuyorum ve yatağımın başucuna koyuyorum bu kabı da.adetimin 3. ve 4. günü sabah uyanır uyanmaz daha yataktan kalkmadan ayağımı bile yere atmadan bu incirlerin dördünü 3. günü sabah diğer dördünü de 4.günü sabah yiyorum yani metabolizma daha çalışmaya başlamadan . biraz bekleyip 10dk kadar kalkıyorum. ve her öğlen 1 bardak ılık süt içiyorum. folik asit kullanıyorum ve ceviz badem falan yiyorum. bu yöntemle hamile kalan çok arkadaşım var. bakalım ben de bu ay umutluyum inşallah boşa çıkmaz. doktorum da stres yapma sakın çok olumsuz etkiliyor tedaviyi dedi. am insanın elinde mi. yani düşünsene eşinle birlikte olacağın güne bile doktor karar veriyor. nasıl stres yapmazsın:))

Ben de ilk defa bu ay klomen kullandım ama yeterli büyüklükte değil dedi doktorum, yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş. 2. ay deneyelim (ilacın dozunu artırarak), olmazsa beklemeye gerek yok, aşılamaya geçelim dedi. Bu aşılamadan kasıt nedir?
Bilgisi olan varsa sevinirim.

merhabalar.. Ben 1,5 yıllık evliyim bitane düşük yaptım 5 ay önce dr a gittim çocuk istiyorum diye ultrasana baktı yumurtaların gelişmiyo dedi klomen verdi hiç iyi gelmedi kist oluştu.Şimdi başka bi dr a gidiyorum iğne vercekti ama yine kist çıktı doğum kntrl hapı verdi bakalım onuda kullanınca ne olacakkk..

herkese merhaba ben 3 yıldır evliyim ve bebek istiyoruz.bu yıl doktora gittim ve bende yumurtlama olmadığını söyledi.zaten adetlerimde düzensizdi.klomen ilacıylada yumurta gelişmedi.iğne tedavisine başlayacağız dedi.benim gibi bu sorunu yaşayıp iğne tedavisiyle hamile olan var mı? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.:emir_bebek:

selam....benim icinde doktorum yumurta rezervimin az oldugunu soylemisti.Dogal yoldan hamile kalmam benim icin imkansiz.Bundan dolayi 2 kez asilama 1 kezde tup bebek denedik ve suanda da 2.tup bebek denemesi icin igne tedavisi asamasindayim....:50:

merhabalar
buraya yeni üye oldum... bendede 2 yıldır falan hiç yumurta görünmüyo bu şekilde uzun süre yumurtası görünmeyip sonradan ortaya çıkan varmı ? 29 yaşındayım ve erken menopoz teşhisi konuldu :(

merhaba arkadaşlar,
bende yaklaşık 1,5 yıldır çocuk sahibi olmak istiyorum. 5 ay önce laparoskopi ameliyatı oldum. sonrasında duphastone kullandım.tekrar kist oluşmaması için. bu ay adetimin 21. günü progestan testi yapıldı ve bugün öğrendim ki, yumurtlama olmuyormuş. değeri 0.1. adetin 2. günü çağırdı.
2. günü ne olcak bir fikriniz var mı? adetliyken muayene oluyor mu?

Back
X