Yumurtlama sorunu

tweetymm89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
341
80
13
27
Merhaba kizlar aranizda yumurtlamayan varmi ?
Doktorum bugün adetimin 3 gününde kontrolle gitmemi söyledi hap vercekmis yumurtlamam icin. Bu durumu yasayip hamile kalan varmi korkmam gerekiyor mu

Merhaba kizlar aranizda yumurtlamayan varmi ?
Doktorum bugün adetimin 3 gününde kontrolle gitmemi söyledi hap vercekmis yumurtlamam icin. Bu durumu yasayip hamile kalan varmi korkmam gerekiyor mu
Bende yumurtlama olmuyor bi türlü ovulasyon testinde de yumurtlama göremedim

Vallahi 1 yıldır evliyim evlendikten 3 4 ay sonra ovulasyon testine başladım şuana kadar yumurtlama hiç goremedjm
Tedaviye başlamak için de doktora gittim 2 ay doğum kontrol hapı kullandım pkos var bu arada bende çarşamba günü kontrole gittim detaylı ultrasona yonlendirdi pazartesi ultrason cekilecek sonrasında tedaviye baslicaz nasipse

Ayni cileyi cektim bi sene beni sogan suyu kurtardi valla hapi bana kalirsa kullanma sogan suyu ibrahim saracoglu pcoslular icin anlatiyor birebir inan pcos icin 1 sene cektim sogan suyuyla 2 ayda kurtuldum

Ayni cileyi cektim bi sene beni sogan suyu kurtardi valla hapi bana kalirsa kullanma sogan suyu ibrahim saracoglu pcoslular icin anlatiyor birebir inan pcos icin 1 sene cektim sogan suyuyla 2 ayda kurtuldum
Bende 2-3 gün sonra baslicam soğan kürüne şuan hamile misiniz

Nasil. Yapiliyor anlatirmisin
Adetin bitince iki gun sonra sabah aksam ac karna sadece 15 gun yapiliyor taze yap her ogun bi bardak suyu kaynat kaynayinca bir sogani 4e bol at 10 dk kaynat ilik olunca ic boyle boyle iki ogun her gun biraz kasik ahrin oluyor ama ikinci adetinde kis mis pcos hersey giditor

Merhaba, bu ay bende ovülasyon testi ile bakmak istedim. 17.gün hala yumurtlama göremedim. Adetim her ay düzenli gelir normalde. Sizin Adet düzeniniz nasıl acaba
Benim. Adetim düzenli sükür ama yumurtlama olmadi bu ay doktorum reglin 3 gününde gel hap vercem ddedi

Siz ne zaman doktora gittiniz acaba ben 9 ay öncesinde normal rutin kontrole gitmiştim hormon dahil her şeye bakmıştı her şey normal demişti. 17.günden sonra yumurtlama ihtimalim var mı bilmiyorum ama testi yapmaya devam edicem

Merhaba, bu ay bende ovülasyon testi ile bakmak istedim. 17.gün hala yumurtlama göremedim. Adetim her ay düzenli gelir normalde. Sizin Adet düzeniniz nasıl acaba
Merhaba.
Bir düzene giriyor sonrasında düzeni bozuluyor bende ovulasyon testi aldım adetim bitince denicem

Merhaba.
Bir düzene giriyor sonrasında düzeni bozuluyor bende ovulasyon testi aldım adetim bitince denicem
inşallah testte yumurtlama görebiliriz açıkçası bu ay ovülasyon yapana kadar adetim düzenli olduğu için ve o kontrolde doktorda olumsuz bir şey demediği için yumurtlayamadığım ile ilgili hiç endişem yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…