- 17 Aralık 2022
- 3.458
- 1.919
- 63
- Konu Sahibi tweetymm89
-
İnşallahinşallah testte yumurtlama görebiliriz açıkçası bu ay ovülasyon yapana kadar adetim düzenli olduğu için ve o kontrolde doktorda olumsuz bir şey demediği için yumurtlayamadığım ile ilgili hiç endişem yoktu.
Hayır kullanmadım doktorada bununla ilgili bir daha gitmedim henüzİnşallahyumurtlama için ilaç yada başka birsey kullandınız mi
Umarım yumurtlama görur ve güzel haberler alırsınızHayır kullanmadım doktorada bununla ilgili bir daha gitmedim henüz
Pcos varsa yada yumurta rezervi azsa olmaya bilir bende pocs var ama yurmutlama görüyorum Allah'ıms şükür hər ayVallahi 1 yıldır evliyim evlendikten 3 4 ay sonra ovulasyon testine başladım şuana kadar yumurtlama hiç goremedjm
Çakşır bitki kökünün suyunu içiyorsun bir araştır cnm yumurtlamaya yardımcı oluyorCaksir ne kiz
Yumurtalarda sikinti yok demişti doktor sadece pkos varmis o da yumurtlama sıkıntısı yapiyormusPcos varsa yada yumurta rezervi azsa olmaya bilir bende pocs var ama yurmutlama görüyorum Allah'ıms şükür hər ay
Bende de var ama her ay oluyor yumurtlamaYumurtalarda sikinti yok demişti doktor sadece pkos varmis o da yumurtlama sıkıntısı yapiyormus
Bilemiyorum umarım bende bu ay yumurtlama görürümBende de var ama her ay oluyor yumurtlama
C life kullan ben onu kullanarak 2 ay arka arkaya gebelik geçirdimBilemiyorum umarım bende bu ay yumurtlama görürüm
Evet duydum o macunu yarın tedaviye baslicaz eğer olmazsa denerimC life kullan ben onu kullanarak 2 ay arka arkaya gebelik geçirdim
Tedaviye başlamadan 3 gün öncə durdurman gerekiyor macunuEvet duydum o macunu yarın tedaviye baslicaz eğer olmazsa denerim
Merhaba genelde kaçinci gunde goruyorsunuz yumurtlamaniziPcos varsa yada yumurta rezervi azsa olmaya bilir bende pocs var ama yurmutlama görüyorum Allah'ıms şükür hər ay
alabilirim onu nerde satiliyorC life kullan ben onu kullanarak 2 ay arka arkaya gebelik geçirdim
Instagram c life yazın pembe parkeli ürünler çıkıyor internete de yazabilirisniz c life bitkisel ürünler diyeNerden
alabilirim onu nerde satiliyor
Kesinlikle bende tavsiye ediyorum. Bende tüp bebek tedavisinde kullandım hatta tedaviden 3 ay önce kullandım daha sonra tedavi süresincede devam ettim kaliteli yumurtalar oldu elhamdülillah yavrumu kucağıma aldımC life kullan ben onu kullanarak 2 ay arka arkaya gebelik geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?