Yumurtlama takibi yaptıran arkadaşlarım yardim

Sonneschein

Hoş geldin mucizem...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
566
697
103
Slm kizlar 5 ağustosta adet oldum bugun 11. Günü ve bugun kontrole gitmiştim yumurtanın 13 m olduğunu söyledi doktor...normalmi bu büyüklük kızlar. .28 günde bir adet oluyorum.ne yazıki ki bulunduğum yerde yumurtlama takibi yaptırma olanağım yok..bilgisi olanlar cvplarinizi bekliyorum.

Slm kizlar 5 ağustosta adet oldum bugun 11. Günü ve bugun kontrole gitmiştim yumurtanın 13 m olduğunu söyledi doktor...normalmi bu büyüklük kızlar. .28 günde bir adet oluyorum.ne yazıki ki bulunduğum yerde yumurtlama takibi yaptırma olanağım yok..bilgisi olanlar cvplarinizi bekliyorum.

Evet normal.. hergun 1 2 mm buyudugunu varsayarsak 3 4 gun sonra 18 20 mm araligina geldiginde catlama problemin yoksa catlar.varsa igneyle catlatr 1 hafta gun asiri gibi iliski periyodu verir.bende bu ay 3 4 gunde bir takip yaptrdim catladi etti 14 gun gecti bugun test yaptim malesef negatif

Evet normal.. hergun 1 2 mm buyudugunu varsayarsak 3 4 gun sonra 18 20 mm araligina geldiginde catlama problemin yoksa catlar.varsa igneyle catlatr 1 hafta gun asiri gibi iliski periyodu verir.bende bu ay 3 4 gunde bir takip yaptrdim catladi etti 14 gun gecti bugun test yaptim malesef negatif
Cevabın için teşekkür ederim canım.çatlama iğnesimi yapilmistin. Catladigini nasıl anladın....sabret bir kaç gün daha canım. 14 gün geçti ve hala adet olmadıysan belki geç döllenmedir..inşallah öyledir..en sinir olduğum söz böyle durumlarda 'stres yapma'sözü ama gerçekten insanın elinde olmasa da çok etkiliyor..hayrılisi olsun canım benim

Ben teselkur ed
Cevabın için teşekkür ederim canım.çatlama iğnesimi yapilmistin. Catladigini nasıl anladın....sabret bir kaç gün daha canım. 14 gün geçti ve hala adet olmadıysan belki geç döllenmedir..inşallah öyledir..en sinir olduğum söz böyle durumlarda 'stres yapma'sözü ama gerçekten insanın elinde olmasa da çok etkiliyor..hayrılisi olsun canım benim

Ben tesekkur ederim iyi dileklerin icin.igne yaptrinca 36 saat sonra catlycagini soyluyor dr. Ama benim 50 60 saat sonra asiri agrilarim akintim oldu hecmi catladi bilemiyrm. Igneden 4 gun sonra gittigimde catlamisti.cok sik takip etti doktorum.pko luyum duzensiz adet gordugum icin. 2 gundur adet belirtileri yasiyorum bugun yarin olurum artik baska sefere

Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler

Kızlar polikistik over hastasıyım adetlerim 35-45 günlük döngüyle gerçekleşir. 3 bucuk ay önce 7 haftalık gebeliğim kalp atışı olmaması sebebiyle alındı. Şimdi klomen kullandım ve yumurta takibim yapılıyor. Bugun adetin 12. Günü doktor 14 mm yumurta var ama yetersiz dedi. Siz ne düşünüyorsunuz yumurtamın büyüklüğü ile ilgili?
Sevgiler
Bende pkloyum doktorlar 18 mm flan ulastiginda iyi yumurta diyorlar kaliteside yuksek sanirim cok fazla buyutmeden catlatiyorlar benimkide en son asilamada 18 di birgun sonra aksam catlatma ignesi vurundum. Tabi ben yumurta buyutmek icin ginal f 900 mg igne ypiodum en son vurdukan sonrabo 18 mm yumurta catlatma ignesini vurdurana kadar 19 20 21 mm olmustur dedi ebe o civarda catlatmis oldular doktorda bjnu hesaplayip catlatma ignesi saati verdi 1 gun sonraya... seninkilerde buyur merak etme gunde 1 2 mm daha buyuyo.emin ol bak hic kafana takip etkilenme

IMG_0440.webp

ov testim pozitifmisizce kızlar yardım

Sevgiler

Bende de Pko var. Nerde yaptırıyorsun yumurta takibi canım?

Kızlar bende pko var aman ilaçla hamile kalın gözünüzü seveyim. Pkolarda doğal yumurtlama olsa da kalitesiz oluyor. Ben doğal yolla kaldım ama yumurta kalitesiz bozuktu sanırım haftaya kürtaj yapılacak. (boş gebelik) Kaç ay bekle sonra yine dene. Bilmiyorum ya devlet takip makip yapmıyor Anadolu yakasında var mı yumurta takibi yaptıran?

Back
X