yumurtlama tarihi degisir mi acill

Elan01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
107
13
98
34
Arkadaslar acil yardim lutfn bilgisi olan cevap versin benim adetim bu ay bir hafta gecikti acaba yumurtlama tarihimde degisir mi yoksa eski tarihe goremi hesaplamam lazim ayni sorunlari yasayanlar var mi

tabiki degisir.
kac gunde bi adet oluyorsunuz?
yumurtlama gerceklestikten 14 gun sonra diger ayin adet kanamasi baslar yani 30 gunde bir adet oluyorsaniz buyuk ihtimal 16. gun yumurta catlamis demektir.

Cnm normallde ben her ayin 14unde hasta olurdm smdi bir hafta gecikti 20sinde oldum cocuj istioruz o yuxdn yumyrtlama tarihi cok onmli benim icin

Ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim.Çünkü adetlerin düzensiz olsa bile yumurtlama günü aslında senin.bildiğin tarih olmayabiliyor.Kullanma imkanın yoksa da yumurtlamayi kaçırmamak icin gün aşırı ilişki gerekir.

Gecen ay tam yumurtlama zamaninda yumurtlama testi kullandim ama hic pozitif gormedm o da ayri bi stres butun ay yumurtlama olmadi die uzulup durdm

Gecen ay tam yumurtlama zamaninda yumurtlama testi kullandim ama hic pozitif gormedm o da ayri bi stres butun ay yumurtlama olmadi die uzulup durdm
Demek ki yumurtlama gününüz bildiğiniz gün değilmiş.O günlerde boşa ugrasmissiniz.Yumurtlama testi bu yüzden var ve öyle bir gün kullanılmıyor gebelik testi gibi.İnternetten uygun fiyata çoklu paketler alın ve adetinizden 10.gün sonra yapmaya başlayın.Pozitif görene kadar da devam edin.

Adetin ilk.gününden sayiyorsun.Zsten testin üzerinde de nasıl kullanacagin yaziyor.Benim adetlerim duzensizdi ovulasyon testiyle takip ettiğim ilk ay hamile kaldim.

Hadi ya hayirli olsun ne guzel bir haber ins bekleyen herkes bu haberi alir peki nasil oldu ozet gecebilir misn cocuk istediktn hemen snra mi oldu yokss oncesinde ilac kullandinmi

Rahim duvarınm incelmisti öncesinde 2 ay ilaç kullandım o düzelince de ilk ay denedim ovulasyon testiyle.25.gün yumurtladim mesela 39-40 günler adet olmam gerekiyordu olmadim.O yüzden doktorlar da geç döllenme sayıyor son adet tarihimi 10 gün ileri attılar.

Ne guzel hayurli olsun darisi tum bekleyenlere bndede yumrtsliklarm biraz zayifmis ilac verdi klomen estrofem yumurtalklari buyutmek icn ins ise yarar

Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim aratmasin en kisa sürede güzel haberler alın inşallah

Yumurtlama gününden sonraki gün ilişkiye girip hamile kalan var mı

Kizlar araniza yeni katildim gecen cumartesi dr gittim yumurtalarin catlamis bu ucgunde hamile kalma ihtimalin yuksek dedi bizde iyi degerlendirdik tabii acaba kalirmiyimki cok merak ediyom bi fikir verirmisiniz:110:

Degişebilir canm.. mesela benimki... neredeyse tekrar regl olacakken yumurtladigimda oldu... reglden 1 hafta sonrada... ovulasyon testi aldim takip icin.. sonrada garantiye almak icin doktorum yumurtlama takibi yapti

Kizlar araniza yeni katildim gecen cumartesi dr gittim yumurtalarin catlamis bu ucgunde hamile kalma ihtimalin yuksek dedi bizde iyi degerlendirdik tabii acaba kalirmiyimki cok merak ediyom bi fikir verirmisiniz:110:
Merhaba bende 24 aralikta catlatma.ignesi vuruldum ardindan 3gun iliski verdi doktor.. sukurler olsun melegim benimle simdi... insallah sizde hamilesinizdir

Back
X