• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testi

diablo3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
65
16
3
35
Arkadaşlar ovulosyon testi ile hamile kalanlar bu testi nasıl uygulayıp hamile kaldınız.Çift çizgi çıkıncamı birliktelik olcak yoksa ertesi günmü ilişki olcak bu ay tek umudum bu test inşallah hamile kalabilirim.

Arkadaşlar ovulosyon testi ile hamile kalanlar bu testi nasıl uygulayıp hamile kaldınız.Çift çizgi çıkıncamı birliktelik olcak yoksa ertesi günmü ilişki olcak bu ay tek umudum bu test inşallah hamile kalabilirim.
canım bende kullandım bu ay şu an beklemedim bat a 10 gün var adetim bitince başladım hemen garanti olsun diye ilk zamanlar sadece sabahları yaptım ilk idrardan sonra 3 saat sıvı almadım ikinci idrarla yaptım 5 gün sonra sabah akşam yaptım bu şekilde akşam 10 dan öncesi daha sağlıklı akşam 7 civarı yaptım ben koyu t çizgisi çıkınca ve silikleşinceye kadar ki zaman çok önemli o günler her akşam birlikte olun benim 2 gün koyu kaldı 3. gün silikleşti 3 günüde değerlendirdik hayırlısı artık inşallah tutmuştur :)

ay inşallah tutmuştur canım ben geçen ay aşılama yaptırdım tutmadı birde bunu deniycem fiyatı ne kadar canım bu testlerin birde hangi marka kullanıyımki

Ben laboquick aldım gg den 40 tane 5 tanede gebelik testi var içinde 38 TL çok memnun kaldım tavsiye ederim vesile olur inşaAllah :)

Back
X