Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16.gun pik olmus ,17.gun catlama olmus o gunleri degerlendirdinzmi 15-16-17?Kızlar bugünkü yaptığım test ile koyuluk gördüm dünde ilişki yaşamıştık kalp koyduğum ilişki günleri oluyor yumurtlama zamanı siz nasıl değerlendirdiniz
17.günüm yarın henüz çatlama yok bugün pik görünüyor anladığım kadarı ile..o halde bugün de yarın da değerlendirilmeli sanırım dimi16.gun pik olmus ,17.gun catlama olmus o gunleri degerlendirdinzmi 15-16-17?
Aaa evet ben diger fotoyu gorunce devami sandim tarihlere hic bakmadim evet bugun pik sen bugünle birlikte uc gunu degerlendir iliskiden sonra yarim saat bacaklarını havaya dik, bol bol havuc ye simdiden basla yemeye hatta hadi insallah tutunur annesi17.günüm yarın henüz çatlama yok bugün pik görünüyor anladığım kadarı ile..o halde bugün de yarın da değerlendirilmeli sanırım dimi
Ya çok teşekkür ederimAaa evet ben diger fotoyu gorunce devami sandim tarihlere hic bakmadim evet bugun pik sen bugünle birlikte uc gunu degerlendir iliskiden sonra yarim saat bacaklarını havaya dik, bol bol havuc ye simdiden basla yemeye hatta hadi insallah tutunur annesi![]()
Bugün pik canım bugün dahil 3 günü değerlendir birde havuç tüket ki yumurta çatlayabilsin![]()
EvetKizlar yumurtlamamı
Sanki bugün çatlamaya başlamış gibi yumurtan..havuç ye canım yumurtlama günün fazla sürmüş havuç yersen çabuk çatlarmışkızlar selammm testime bakarmısınız ?Eki Görüntüle 3360455
Evett canim havuc yemelisin hemen catliyor bendede oyle olmustu pkomu var sendekızlar selammm testime bakarmısınız ?Eki Görüntüle 3360455
Hayır Canm hiçbir problem yokmuş her ay düzenli test veriyorum herşey normalEvett canim havuc yemelisin hemen catliyor bendede oyle olmustu pkomu var sende
Tamam Canm bi kaç gün havuç tüketeyim ozaman test yapmaya devam edeyim dimiSanki bugün çatlamaya başlamış gibi yumurtan..havuç ye canım yumurtlama günün fazla sürmüş havuç yersen çabuk çatlarmış
Evet canim bugun havuc yee 3 4 tane yarin tekrar yapp buyuk ihtimalle catliyacaktirTamam Canm bi kaç gün havuç tüketeyim ozaman test yapmaya devam edeyim dimi
Tamam Canm çok teşekkür ederimEvet canim bugun havuc yee 3 4 tane yarin tekrar yapp buyuk ihtimalle catliyacaktir
Rica ederim ne demekTamam Canm çok teşekkür ederim![]()
Benimde öğlen 2 de yumurtlama gece 22.30 çatlama oldu normaldir bence ya..çok sıvı alıp testi yapmadıysan doğrudurKizlar gunduz yumurtlamaydi daha yeni yaptim silik ciktii catlama olabilirmi ama neden bu kadar surede catladi
Aaa ama benn catlamada birlikte olabildimBenimde öğlen 2 de yumurtlama gece 22.30 çatlama oldu normaldir bence ya..çok sıvı alıp testi yapmadıysan doğrudur