- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
Pozitif goeunuyor canimEki Görüntüle 1926111
Bunu yorumlayabilir misiniz arkadaşlar. Test pozitif sanırim demi
Teşekkür ederim. Testin pozitif çıkması yumurtanın catladığını gösteriyor değil miPozitif goeunuyor canim
Testin pozitif oldugu gunden 24 saat icinde catlayacagini anlayabilirsin. Catlayinca test siliklesirTeşekkür ederim. Testin pozitif çıkması yumurtanın catladığını gösteriyor değil mi
Benimde testim böyleydi 2 gün içinde koyulaştıTestle basim dertte! 11 gun boyunca sabah aksam yaptim dile kolay 22 test! Ayni koyulukta yakaladim sonrasinda test siliklesti. Uzerinden 10 gun filan gecti artik adet olmayi bekliyorum bir kac gun icinde bu sabahki testim yine koyulasmis cikti. Cok daha silikti kac gundur. Yapmaya devam mi etmeliyim anlamadim Eki Görüntüle 1926136
Bi el atin kizceler
Teşekkür ederim sonunda tutturdum gününü. Adet gününe göre hesaplanan yumurtlama günümden farklıymışTestin pozitif oldugu gunden 24 saat icinde catlayacagini anlayabilirsin. Catlayinca test siliklesir
KAc gun once oluyormus catlama adetinden? Doktorlar hep 14 diyor ama benim biraz daha farkli sanirim bu gunum merak ettim o yuzdenTeşekkür ederim sonunda tutturdum gününü. Adet gününe göre hesaplanan yumurtlama günümden farklıymış
Bazı aylar birden fazla yumurtluyabilirmişiz, ya da sürekli koyu olan ovulasyon testi bazen hamileliği de gösterebilirmiş, işallah öyledir deTestle basim dertte! 11 gun boyunca sabah aksam yaptim dile kolay 22 test! Ayni koyulukta yakaladim sonrasinda test siliklesti. Uzerinden 10 gun filan gecti artik adet olmayi bekliyorum bir kac gun icinde bu sabahki testim yine koyulasmis cikti. Cok daha silikti kac gundur. Yapmaya devam mi etmeliyim anlamadim Eki Görüntüle 1926136
Bi el atin kizceler
Yok canim hamilelik yok ona kesin kesin eminim o zaman 10 gun once yumurtladim ama simdi tekrar yumurtluyorsam adetim ne zaman olabilir ki?Bazı aylar birden fazla yumurtluyabilirmişiz, ya da sürekli koyu olan ovulasyon testi bazen hamileliği de gösterebilirmiş, işallah öyledir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?