Yumurtlama testleri

ikinci çizginin de ilk çizgi koyuluğunda olması lazım bu testlerde, pozitif sayılması için.

Ben 13. Gün basladım açıktı. Dün yaptım biraz daha koyu bakalım bugunde kasıklarda ağrı var belki bugün yumurtlama günümdür

Bu ay böyle olsun bakalım :) haklısınız kızlar, o durumu da düşünüp yapmaya devam edeceğim :) bugün çizgi biraz daha koyulaşmış :)

Pyroclinice benimkinin adı, prospektüsünde ya sabah 10 ya da akşam 18 gibi kullanın diyor. Temiz bir kaba idrarını koyup, damlalık ile (testin içinde mevcut damlalık zaten) 1/2 damla testin ön gözüne koyuyorsun, 5/10 dk bekleyip ikinci çizginin koyu olup olmadığını görebilirsin,

Testle basim dertte! 11 gun boyunca sabah aksam yaptim dile kolay 22 test! Ayni koyulukta yakaladim sonrasinda test siliklesti. Uzerinden 10 gun filan gecti artik adet olmayi bekliyorum bir kac gun icinde bu sabahki testim yine koyulasmis cikti. Cok daha silikti kac gundur. Yapmaya devam mi etmeliyim anlamadim
Bi el atin kizceler

Benimde testim böyleydi 2 gün içinde koyulaştı

Bazı aylar birden fazla yumurtluyabilirmişiz, ya da sürekli koyu olan ovulasyon testi bazen hamileliği de gösterebilirmiş, işallah öyledir de

Bazı aylar birden fazla yumurtluyabilirmişiz, ya da sürekli koyu olan ovulasyon testi bazen hamileliği de gösterebilirmiş, işallah öyledir de
Yok canim hamilelik yok ona kesin kesin eminim o zaman 10 gun once yumurtladim ama simdi tekrar yumurtluyorsam adetim ne zaman olabilir ki?

Bayanlar regl 5. Günüm yarın biter tamamen ne zaman başlamam lazım bu testleri yapmaya 10. Günden sonra felan mı birde saat olarak kaç gibi yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…