Yumurtlama testleri

Bayanlar regl 5. Günüm yarın biter tamamen ne zaman başlamam lazım bu testleri yapmaya 10. Günden sonra felan mı birde saat olarak kaç gibi yapmak lazım
Testin icinde kullanma talimati var. Cizgiler be anlama geldigi poxitif negatif nasil olur. Ne zaman yapman gerektigi ayrintili yazilmis. Slinca once icindekini okuyun .

Kızlar bunalıma girdim ya, aylardır deniyoruz yapmadığım şey kalmadı, en son olarak bunu yapmaya başladım, 2 gün boyunca siliğin de üstünde azcık iz çıkmıştı şimdi hiç yok!! Yumurtlamıyor muyum acaba ? Doktor her şey yolunda demişti, acaba yanlış mı uyguluyorum, 3 saat durup öyle mi idrar vermek lazım? Bunun saati önemli mi? Siz Nasıl kullanıyorsunuz

Bak mutlaka sabah kalk ilk idrarı boşa yap. Sonrasında 4 saat hiç sıvı alma çay kahve su meyve suyu. 4 saat sonraki idrarla testi yap. Her gün aynı saatte. Sen biraz geç başladım gibi geldi bana Şen'de bi sorun yoktur korkma inşlh.

Hiç öyle yapmamıştım , Bi de öyle deneyeyim bakalım canım

Hiç öyle yapmamıştım , Bi de öyle deneyeyim bakalım canım
Bak prospektüs te öyle yazıyor ben birebir uyguladım . Sonuç beni yanıltmasın diye. 9. Gün başladım bakıyorum allahım hiç koyulaşma Yok dedim ben yumurtlamıcam heralde 13. Gün bi baktım koyulaştı. İnşlh koyulaşır Şen'inde ama düzgün yap itina ile

Kızlar ben bebek denemek istediğim için ovulaston testi aldım az önce regl 5. Günü meraktan yapmak istedim ilk oldugu için boyle cıktı cok koyu değil mi

Selam ovülasyon testini nereden alıyorsunuz?

Canim ben bu ay ilk defa yumurtlama testi yaptim hepsi silik çıktı yani negatif oylede olunca hiç ümidim yoktu, ama hamile.kaldım bu ay :) inşallah sende hamile kalirsin en kisa zamanada.. hersey gonlunce olsun.. benimki demek ki ya erken yada gec yumurtlama olmuş

Merabalar, kızlar bakabilirmisiniz ovulasyon testlerime? 8 de yumurrladım sanmıştım, ertesi gün düşçek diye bekledim, düşmedi, sora dedim heralde yanlış anladım, zaten hiçbirinde sanki ikincisi daha koyu olmuyor, gittikçe koyulaşıyor, en koyusunu kabul edeyim dedim ben, sonra baktım, 11 de en koyu sanki gibi geldi, arkasından da silikleşti, hah buldum bu sefer dedim ama, şimdi 16sında yaptığım tekrar koyulaşıyo. Östrojen kullanıyorum ondan olabilirmi? Ya da 2-3 kere falan mı yumurtluyorum acaba? Bi de bu ovulasyon testi hamileleikte de koyulaşmaya başlıyomuş bi de, o da olabilirmiki diyorum?? Bi bakabilirmisiniz, siz ne diyorsunuz

Eklentiler

• IMG_1223.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 33
Çocuk yapmak bile zormuş ciddwn Allah aratmasın kimseye

Tebrikler canım sağlıcakla al kucagına

Çocuk yapmak bile zormuş ciddwn Allah aratmasın kimseye
He yaaa, tavuk gibi yumurtlamalar hesaplamalar
Kizlar bu testleri nerden aldinz.eczaneden mi internetten mi. Tukurukle olan mi daha iyi idrarla olan mi
ben internetten aldım, idrarlı olanı, 50 li ovulasyon testiyle, 10 gebelik testi biarada ucuza gelmişti. Eczanede daha pahalı oluyor, bide her ay her ay eczacı hahah yine mi test almaya geldin diyo:)

Tavuklara acı biber verince çok yumurtluyorlar ama insanlar üzerindeki etkisini bilemicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…