Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var canım. Testin markası neydiEki Görüntüle 3607858
Belli belirsiz bi çizgi gibi mi var bana mı öyle geliyor anlamadım gitti
Day’s doctorÇizgi var canım. Testin markası neydi
Yarın sabah dene ama daha güvenilir bir marka kullanmalisın.yalanci pozitif çıkarıyor diye biliyorum bu marka içinDay’s doctor
Eki Görüntüle 3607859
Böyle var bi de inşallah vardır acaba yarın sabah idrarı ile mi denesem?
Çizgi var markası nedir testinEki Görüntüle 3607858
Belli belirsiz bi çizgi gibi mi var bana mı öyle geliyor anlamadım gitti
Valla semtimdeki bütün eczanelerde sadece bu markayı satıyorlar başka marka yok. En güvenilir de bu diyor eczacı ben anlamadım vallaYarın sabah dene ama daha güvenilir bir marka kullanmalisın.yalanci pozitif çıkarıyor diye biliyorum bu marka için
Day’s doctorÇizgi var markası nedir testin
Days doctor güvenilir bir marka değil maalesef. Evet çok erken test yapmışsın. Benim yumurtlamadan 10 gün sonrası kan testim bile negatifti. 2 gün daha bekleyip sabah idrarıyla tekrar test yapmalısınAcaba erken mi yaptım testi adet tarihim 26sı 2-3 gün daha mı beklesem bir gün bile fark ediyor diyorlar ama üzüldüm ya bugün baya… flaşla çizgi aramak öyle yorgunum ki. Acaba erken mi yaptım
Bak sizinkide benimki gibi ayy umutlanmak istemiyorum ya geçen ay daha belirgin çizgide gidip kan verdim negatif geldi…Benimde aynı marka adetime 6 gün var yükleyince biraz kalitesi düştü ama sizce bir şey var mı
Evet ben de umutlanmak istemiyorum en iyisi biraz daha beklemek sanırımBak sizinkide benimki gibi ayy umutlanmak istemiyorum ya geçen ay daha belirgin çizgide gidip kan verdim negatif geldi…
Yaaa yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif oldu kanda? Valla yok Gaziantep’te yaşıyorum mino ve bu markayı satıyorlar diğerlerini hep kaldırmışlar çok şikayet var diye yanlış çıkıyormuş en güvenilir bu bende bebeğimi bunla öğrendim dedi eczacı. Mino markası da geçen ay yanlış pozitif verdi bana aslında hiçbiri güvenilir değil en iyisi kan vermek ama dayanamadım yaptım evde…Days doctor güvenilir bir marka değil maalesef. Evet çok erken test yapmışsın. Benim yumurtlamadan 10 gün sonrası kan testim bile negatifti. 2 gün daha bekleyip sabah idrarıyla tekrar test yapmalısın![]()
10 gün sonrası değerim tam 1 çıkmıştı. 14 gün sonra yani regl günüm 84 çıktı.Yaaa yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif oldu kanda? Valla yok Gaziantep’te yaşıyorum mino ve bu markayı satıyorlar diğerlerini hep kaldırmışlar çok şikayet var diye yanlış çıkıyormuş en güvenilir bu bende bebeğimi bunla öğrendim dedi eczacı. Mino markası da geçen ay yanlış pozitif verdi bana aslında hiçbiri güvenilir değil en iyisi kan vermek ama dayanamadım yaptım evde…
Eki Görüntüle 3607963
Eki Görüntüle 3607965
Bu da bu sabah ki test sizce var mı olabilir mi yaaa adetime 4 gün var
Ben hiç zorlanmadan görebiliyorum buraya atarken kalitesi düşüyor fotoğrafın netliği bozuluyor. Kan vermek için zaten adetimin geçmesini bekleyeceğim stres de yapmıyorum sadece acaba gözüm mü yanıldı diye fikir almak istedim bu rahatsız olduysanız cevap vermek zorunda değilsinizZorlasam kendimi belki cizgi gorebilirim. Ama anlamiyorum neden israrla adet gununuzu beklemek istemiyorsunuz? Sabirli olmak lazim. Stress yapmamak lazim. Stress yapinca bebek tutmayabiliyor.