• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama üstünden 10 gün geçti erken gebelik testi negatif. Böyle olup adet günü pozitif olan var mı

zzbusezz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
199
94
298
Tokat
Acaba erken mi yaptım testi adet tarihim 26sı 2-3 gün daha mı beklesem bir gün bile fark ediyor diyorlar ama üzüldüm ya bugün baya… flaşla çizgi aramak öyle yorgunum ki. Acaba erken mi yaptım

IMG_6301.webp

Belli belirsiz bi çizgi gibi mi var bana mı öyle geliyor anlamadım gitti

Benimde aynı marka adetime 6 gün var yükleyince biraz kalitesi düştü ama sizce bir şey var mı

Eklentiler

• IMG_6210.webp
    IMG_6210.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_6235.webp
    IMG_6235.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 23
Acaba erken mi yaptım testi adet tarihim 26sı 2-3 gün daha mı beklesem bir gün bile fark ediyor diyorlar ama üzüldüm ya bugün baya… flaşla çizgi aramak öyle yorgunum ki. Acaba erken mi yaptım
Days doctor güvenilir bir marka değil maalesef. Evet çok erken test yapmışsın. Benim yumurtlamadan 10 gün sonrası kan testim bile negatifti. 2 gün daha bekleyip sabah idrarıyla tekrar test yapmalısın 🌸

Days doctor güvenilir bir marka değil maalesef. Evet çok erken test yapmışsın. Benim yumurtlamadan 10 gün sonrası kan testim bile negatifti. 2 gün daha bekleyip sabah idrarıyla tekrar test yapmalısın 🌸
Yaaa yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif oldu kanda? Valla yok Gaziantep’te yaşıyorum mino ve bu markayı satıyorlar diğerlerini hep kaldırmışlar çok şikayet var diye yanlış çıkıyormuş en güvenilir bu bende bebeğimi bunla öğrendim dedi eczacı. Mino markası da geçen ay yanlış pozitif verdi bana aslında hiçbiri güvenilir değil en iyisi kan vermek ama dayanamadım yaptım evde…

Yaaa yumurtlamadan kaç gün sonra pozitif oldu kanda? Valla yok Gaziantep’te yaşıyorum mino ve bu markayı satıyorlar diğerlerini hep kaldırmışlar çok şikayet var diye yanlış çıkıyormuş en güvenilir bu bende bebeğimi bunla öğrendim dedi eczacı. Mino markası da geçen ay yanlış pozitif verdi bana aslında hiçbiri güvenilir değil en iyisi kan vermek ama dayanamadım yaptım evde…
10 gün sonrası değerim tam 1 çıkmıştı. 14 gün sonra yani regl günüm 84 çıktı.

Zorlasam kendimi belki cizgi gorebilirim. Ama anlamiyorum neden israrla adet gununuzu beklemek istemiyorsunuz? Sabirli olmak lazim. Stress yapmamak lazim. Stress yapinca bebek tutmayabiliyor.
Ben hiç zorlanmadan görebiliyorum buraya atarken kalitesi düşüyor fotoğrafın netliği bozuluyor. Kan vermek için zaten adetimin geçmesini bekleyeceğim stres de yapmıyorum sadece acaba gözüm mü yanıldı diye fikir almak istedim bu rahatsız olduysanız cevap vermek zorunda değilsiniz

Back
X