Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamışsın canımKızlar anlamadım sürekli aynı gibi 2 gündür
Yumurtlamışsın canım
Bugün dahil 3 4 günü değerlendir tekrar silikleşene kadar
Sizce yumurtlama mi 2 gündür?
Sondan öncekinde yumurtlama olmuş gibiMerhaba ben polikistik over hastasıyım 4 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama aşılama femara klomen hiçbiri işe yaramadı hayıt otu macunu kullanmaya başladım bu ay ovulasyon testinde yumurtlama olmuş mu anlayamadım yardımcı olacak birisi varsa çok sevinirim![]()
Yumurtlamışsın 2 gündür devam ediyor yarın çatlaması lazım silikleşmesi yani
Hayırlısı artık negatif testleri görmekten bıktım gerçekten bu ay göğüs ve bel ağrım çok fazla anlamadım hayıt macunu etkisi mi bilemiyor ilaçsız da adet olamıyorum bakalım bir mucize olur belkiSondan öncekinde yumurtlama olmuş gibi
Hadi inşallah Allah kucağını doldursun canımHayırlısı artık negatif testleri görmekten bıktım gerçekten bu ay göğüs ve bel ağrım çok fazla anlamadım hayıt macunu etkisi mi bilemiyor ilaçsız da adet olamıyorum bakalım bir mucize olur belki![]()
Canim sadece üc damla idrarla yapacaksin ovulasyon testini. Sanirim fazla damlattigin icin test bozulmusOvulasyon testi bitmişti yeniden aldım ama ikinci çizgi acayip koyu çıktı polikistiklerde normal mi anlayamadım neden bu kadar koyu çıktığını sat 1 Şubat
Aslında 4 damla falan damlattım ama kendiliğinden test sonradan öyle oldu anlamadım gerçektenCanim sadece üc damla idrarla yapacaksin ovulasyon testini. Sanirim fazla damlattigin icin test bozulmus
Ben 4 damla yaptigim zaman bozulmustu. 3 te tam gosteriyorAslında 4 damla falan damlattım ama kendiliğinden test sonradan öyle oldu anlamadım gerçekten