- Konu Sahibi EvrimKuzey
-
evrişim canımm merak ettim hayatım neden bunu soruyorsun sen???en son yanlış hatırlamıyorsam sen hamiş değilmiydin:?benim bildiğim kadarıyla akıntın gelince yumurtluyorsun ama akıntn gelmiyorsa yumurtlamıyorsun.ve her kadın her ay kesin yumurtlucak diyede birşeyde yokmuş.2,3 ay düzenli yumurtlayı 4 ay yumurtlamayan 5 ay yine yumurtlama oluyormuş canım..
Sevgili Pembem, canım arkadaşım..
Yok tatlım, yanlış hatırlıyorsun..ben hamile değilim. Akıntı bazen içten şekilde olabiliyormuş, ilişki zamanında girildiğinde çok daha farkediliyormus, işim açıkcası eşim farketmiş, vajinanın içi baya kaygan oluyormuş diğer zamanlara göre..
Bu ay bende akıntı oldu ama çok az, ve evet bir çok arkadaşın dediği gibi peçeteye silinince gördüm ( affınıza sğınarak anlatıyorum bu kadar ayrıntılı)..
Bu da benim kafamı karıştırdı, danışmak istedim..
Pembem, hamile kalındığı zaman illa akıntı olmalı mı? Bana belirtilerini ayrıntılı bir şekilde anlatırsan çok sevinirim kuzum.
canım benim ben yanlış hatırlıyorum demkki yada allahmı söylettei kızz ayy inşallahhh..
canım ben 1 yıl boyunca uğraştım diddindim durdum,her ay yumurtlama günü testleri felan derken bi türlü sonuca ulaşamadım.13 ayımda aman olursa olur olmazsa olmaz dedim ve hiç takip etmedim kendimi.ama yanlış hatırlamıyorsam o ay yumurtladım yani akıntım geldi.ve hamile kalmışım haberim bile yok.bebek fikrini aklımdan ne zaman çıkardı o ay bebeğim gelmiş.belki denk geldi ama dr lar tamamen psikolojik olarak yorumluyor.belirtilerim aynı regli belirtsi gibi yaşadım.hiçbir fark yoktu.hatta ped bile koyuyordumm dışarda felan olursam diye.sadece reglimde 5 gün kala 1 damla kahve leke geldii hehe dedim oldumm ama olmadım devamı gelmedi ama ben hep bekledim.birde son günlerde idrarımın koyulaştığını farkettim heralde dedim üşüttüm ondandır diye yorumladım.en son ay hatırladığım kadarıyla.ilişkiden sonra 5 yada 10 dakika kadar beklemişimdir ve hemen duşa girmişimdir.öle saatlerce felan yatmadım yani....allahım en kısa zamanda hayırlısıyla sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallahhhh...
kızlar yazdıklarınızı okudum da umutlandım şimdi.yumurtlama günümü bi türlü tespit edemiyodum.ama bu ay anladım galiba.so adetim 21 eylüldü.ondan önceki 2 eylüldü.gebelik şansının yüksek olduğu günlere baktım 26 eylül ile 1 ekim gözüküyor.bide adetim yeni bitmesine rağmen sizin dediğiniz akıntıdan (çok affedersiniz) bugün peçete de gördüm acaba yumurtladım mı yumurtlıcak mıyım lütfen yorum yapın kızlar.bu 10 ay oldu olsun artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?