- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi EvrimKuzey
-
mrh arkadaşlar bende bir türlü tutturamıyorum şu yumurtlama gününü.1sene 4aylık evliyim ve bu 6.ayımız beklemedeyiz.ben 21-22 günde adet görüyorum.bazen süt rengi gibi geliyorakıntım,bazen yumurta akı dedikleri gibi ama hangisi anlamadım.birde adetimin yaklaştıgı günlere doğru ilişkiye girince hafif lekelenmem oluyo acaba adetinizin yaklaştıgı zamanlarda sizdede oluyormu normal mi yani?
arkadaslar birsey sorucam benim cok akıntım oluo asırı sekilde bu yumurtlama dönemindenmi yoksa yumurtalıkları üşütüyomuşum ondanmı ama yazında oluodu yazıda o sıcakta üşüomu bunlar ya
iyibayramlar kızlar benım yumurtada yine bir gelişim yok morelım bozuldu çarsamba yine gitcem
Ece, ben de böyle bir sey olmuyor,yani lekelenme adına bir sey basıma gelmedı işin açıkcası. İstersen bunu bir dr a sor, acaba Ece, adete yaklaştığında ilişkiye girdiğin için adet kanamasından kaynaklanan ilk kan damlaları olabilir mi? Yine de en sağlıklısı dr a danısmak.
cnm bende daha önce yoktu 2-3 aydır var bu problem.bende senin dediğin gibi düşünüyorum aslında.geçen ay gittim dr normal kontroller için bir problem yok dedi ama bu lekelenme için bir şey sormadım.önümüzde ki ayda tekrarlanırsa giderim dr cnm.inş gerek kalmaz.
arkadaslar ya yarın doktora gideceğim bana nasıl muayene eder şimdi benim cok akıntım oluo asırı ama yazkış korkuyorum yumurtalıklarımımı üşüttüm diye bu nedenden dolayı doktora giden varmı acaba neden böle oluo acaba 2-3 seneden beri devam edio lütfen yardım edinnn
Tekrar geçmiş olsun.. Nacide benim bi fikrim yok ama muayeneden korkma, alttan muayene edecektir, o da hiç bir zaman oyle korkunc can acıtmaz, o yuzden ıcın rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?