Yumurtlama zamanı mı? yoksa Son adet tarihi mi?

sederk

Sed+Erk=Huzur(:
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
2.639
1
358
Diğer
kızlar hamileyim ve bebeğimin karnımda neler yaptığını nasıl geliştiğini internetten araştırarak bilgi sahibi olmak istiyorum ama kafam çok karıştı.doktorum son adet tarihime göre(13kasım) hesaplıyorlar fakat kan testi yumurtlama tarihime göre(27kasım) hesaplıyor.ben hangisini göz önünde bulundurarak internetten araştırmam gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim...

sembas'cım çok teşekkür ederim bakıp cevap yazıp beni bilgilendirdiğin için

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.dün test yaptım ve pozitif çıktı.henüz doktora gitmedim.o kadar sürpsiz oldu ki anlatamam.çünkü bu ay hiç ihtimal yoktu memleketteydim.adetime 8-9 gün kala birlikte olduk ve gebe kalmışım hemen.şimdi ben kaç haftalık olduğunu adet tarihine göre hesaplarsam yanlış olacak yumurtlama dönemleri boş geçti.adetime 8-9 gün kalaya denk gelen tarihi mi baz almalıyım?o zaman 3 haftalık falan oluyo.11 aralıkta adet olmalıydım olmadı.

canım..öncelikle son adet tarihine göre söylüyor doktor şu kadar haftalık olması lazım diye..sonra kese görününce keseyi ölçüp ona göre haftası belirleniyor...sonra da embriyo göründüğü zaman embriyoyu ölçüp ona göre söylüyor haftasını..yani sen doktora gittiğinde yumurtlama ne zman olmuştur diye düşünmüo , adet tarihine göre haftanı söyler..ama sonra deişio bu hafta olayı...zamana bırak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…