P Patates33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2025 61 5 1 25 30 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Patates33 #1 Merhabalar.. yeni evlendim pkos hastasiyim çocuk istemiyorum ama yinede korkuyorum. Yumurtlama zamanina dikkat etmem gerekiyor mu iliskiye girerken doğum kontrol hapı kullanırkenn Son düzenleme: 30 Eylül 2025
Merhabalar.. yeni evlendim pkos hastasiyim çocuk istemiyorum ama yinede korkuyorum. Yumurtlama zamanina dikkat etmem gerekiyor mu iliskiye girerken doğum kontrol hapı kullanırkenn
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.593 En iyi cevaplar 1 6.177 198 30 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Patates33 #2 Patates33 .!.: Merhabalar.. yeni evlendim pkos hastasiyim çocuk istemiyorum ama yinede korkuyorum. Yumurtlama zamanina dikkat etmem gerekiyor mu iliskiye girerken Genişletmek için tıkla... ben de pco luyum :) 2. cocuguma hamıleyım. 3 de kaybım var . yanı bız de cocuk yapabılıyoruz tabı kı dıkkat etmen gerekıyor.
Patates33 .!.: Merhabalar.. yeni evlendim pkos hastasiyim çocuk istemiyorum ama yinede korkuyorum. Yumurtlama zamanina dikkat etmem gerekiyor mu iliskiye girerken Genişletmek için tıkla... ben de pco luyum :) 2. cocuguma hamıleyım. 3 de kaybım var . yanı bız de cocuk yapabılıyoruz tabı kı dıkkat etmen gerekıyor.
P Patates33 Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2025 61 5 1 25 30 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Patates33 #3 soGuk nevale .!.: ben de pco luyum :) 2. cocuguma hamıleyım. 3 de kaybım var . yanı bız de cocuk yapabılıyoruz tabı kı dıkkat etmen gerekıyor. Genişletmek için tıkla... Doğum kontrol hapı kullanırken mi ? Ben kullaniyorumda
soGuk nevale .!.: ben de pco luyum :) 2. cocuguma hamıleyım. 3 de kaybım var . yanı bız de cocuk yapabılıyoruz tabı kı dıkkat etmen gerekıyor. Genişletmek için tıkla... Doğum kontrol hapı kullanırken mi ? Ben kullaniyorumda
soGuk nevale .. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Kasım 2019 6.593 En iyi cevaplar 1 6.177 198 30 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Patates33 #4 Patates33 .!.: Doğum kontrol hapı kullanırken mi ? Ben kullaniyorumda Genişletmek için tıkla... kullanırken de arada bı kere ıcmezsen olabılır anlamında evet heep dıkkat etmelısın demek ıstedım.
Patates33 .!.: Doğum kontrol hapı kullanırken mi ? Ben kullaniyorumda Genişletmek için tıkla... kullanırken de arada bı kere ıcmezsen olabılır anlamında evet heep dıkkat etmelısın demek ıstedım.