yumurtlama zamani ve sonrasinda yasanan degisiklikler...

sagolasin canim iyi oldu yazdigin Allah kabul etsin insallah..mutlu haberlerini alalim buradan

Ayni durumdayim bende rahim filmi cekindim
Sag kasikta ciddi agrilar yasadim
Doktora gittim yumurtan catlamis dedi
Yumurtlama gununu degerlendirdik ama bilmiyorum
Bugun normalde adet gunum bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin
amin canim yazilanlardan da anladigim kadariyla yumurta catladigi zaman kisa sureli de olsa gogus ve kasik agrisi yapiyor demekkibende de oldu hatta kasiklarimda basinc hissi var gibiydi su anda da hafif adet agrisina benzer bir agri var canm..guzel haberlerini aliriz insallah test yapicakmisin peki

Ayni durumdayim bende rahim filmi cekindim
Sag kasikta ciddi agrilar yasadim
Doktora gittim yumurtan catlamis dedi
Yumurtlama gununu degerlendirdik ama bilmiyorum
Bugun normalde adet gunum bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin
Ayyy hadi insallah canim yaaa ayni durumu yasamisiz rabbim herkesinde bizimde kucagimizi bos birakmasinnn insallahhh

Tecrubeli kizlar yumurtam catlamis degilmi dun iliski yasadikk bilen anlayan varsa yazabilirmi lutfen ilk kez ovulasyon testi yaptim

Eklentiler

• IMG_20170121_162535.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 305
Tecrubeli kizlar yumurtam catlamis degilmi dun iliski yasadikk bilen anlayan varsa yazabilirmi lutfen ilk kez ovulasyon testi yaptim
canim benim anladigim kadariyla 15.gun catlama olmus sanki rengi bir oncekine gore daha acik geldi bana

ayy ne güzel erkende öğrenmişsiniz hayırlı olsun bizede dua et allah bizede nasip etsin

Banada dun catladi gibime geldi cunku bugun kasik agrim yok denecek kadar az acaba dun iliski yasamakla dogrumu yaptim bugunde mi yapmaliyim sık iliskinin daha iyi sonuc verdigini soyluyorlar dogrumudur canlar

Banada dun catladi gibime geldi cunku bugun kasik agrim yok denecek kadar az acaba dun iliski yasamakla dogrumu yaptim bugunde mi yapmaliyim sık iliskinin daha iyi sonuc verdigini soyluyorlar dogrumudur canlar
dr bana bir gün arayla dedi sonra kalite düşüyormuş

normalde testin koyu oldugu gunu ve sonrasini degerlendirin diyorlar canim ama benim bu forumda okudugum cok mucizeler var nasipten oteye yol gitmiyor biliyorsun..ben senin yerinde olsam bugunu de degerlendirirdim kafamda soru isareti kalmasindan iyidir sonraki zamanlarda gebelik sansi daha da azaliyor cunku

kizlar neredesiniz loori arkadasimizdan baska diger hamile anne adaylari yok muydu dikkatinizi ceken yasadiginiz farkli bir durum

Test yaptim negatif malesef cok umudum yok acikcasi. Hayirlisi olsun bakalim bekliyorum:)

Aminn insallah canim. Benim bi kizim var cok sukur 2bucuk yasinda.ama ikincisi kismet olmuyo. 1 dusuk oldu. 1 de dis gebelik. Bilmiyorum test yaptim negatif. Ama hastalanmadim da bekliyorum. Pazartesi tekrar yapicam :) Allah hepimize nasip etsin insallah
Ayyy hadi insallah canim yaaa ayni durumu yasamisiz rabbim herkesinde bizimde kucagimizi bos birakmasinnn insallahhh

Ne guzel rabbim sana bagislasin evladini en azindan tatmissin o duyguyu insallah sen ikinciyi bizde ilkini yasariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…