sagolasin canim iyi oldu yazdigin Allah kabul etsin insallah..mutlu haberlerini alalim buradanRahim filmi ile tuplerime bakildi sukurler olsun ki acik cikti ben anestezili yaptim aci esigim bayagi dusuk cunku bisey hissetmedim hamd olsun 8aydir istiyorz artik hayirlisini istiyorum dediginde cok haklisin fazla beklentiye dusuyorsun ama elde degil iste bide ben her gun 2rekat namazdan sonra kenzul i ars suresini okuyorum hikmeti buyukmus belki sizede faydasi olur
amin canimAyni durumdayim bende rahim filmi cekindim
Sag kasikta ciddi agrilar yasadim
Doktora gittim yumurtan catlamis dedi
Yumurtlama gununu degerlendirdik ama bilmiyorum
Bugun normalde adet gunum bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin
Ayyy hadi insallah canim yaaa ayni durumu yasamisiz rabbim herkesinde bizimde kucagimizi bos birakmasinnn insallahhhAyni durumdayim bende rahim filmi cekindim
Sag kasikta ciddi agrilar yasadim
Doktora gittim yumurtan catlamis dedi
Yumurtlama gununu degerlendirdik ama bilmiyorum
Bugun normalde adet gunum bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin
Aminnn insallahhhj hepimizde guzel haberler aliriz insallahhhsagolasin canim iyi oldu yazdigin Allah kabul etsin insallah..mutlu haberlerini alalim buradan
dün çatlamış görünüyor bugün soluk çıkmışTecrubeli kizlar yumurtam catlamis degilmi dun iliski yasadikk bilen anlayan varsa yazabilirmi lutfen ilk kez ovulasyon testi yaptim
canim benim anladigim kadariyla 15.gun catlama olmus sanki rengi bir oncekine gore daha acik geldi banaTecrubeli kizlar yumurtam catlamis degilmi dun iliski yasadikk bilen anlayan varsa yazabilirmi lutfen ilk kez ovulasyon testi yaptim
ayy ne güzel erkende öğrenmişsiniz hayırlı olsun bizede dua et allah bizede nasip etsin3 yıldır korunuyoduk.bu ay oylesıne bı korunmayalım zaten hemen olmaz dedık. Yumurtlama gunlerımı akıntıyla takıp rttım adetten 1 hafta sonra gordum. Yumurta akı kıvamında olan o akıntıyı ılıskı oldu. 2 gunde bır o akıntı gelmeyene kadar. 2 gun fln surdu o akıntı zaten. Daha sonra kasık agrılarım oldu batmalar oldu. Gobek delıgım fln acıdı. Vajınama batma oldu karnıma batmalar. Bı ara gogsumdekı damarları kabarmıs gordum. Sonra adetıme 8-9 gun kala lekelenme oldu cok hafıf ve cok uzun aralıklarla. Ondan suphelenıp test yaptım ve hamıle oldugumı ogrendım. Doktora gıttım hıc bı sorun yok. Cok sukur. Suan da bata 5-6 gun var bı agrım fln yok sadece arada karnımxa batmalar oluyo o kadar. Baya uzun yazdım belko yardımcı olur dıye.
dr bana bir gün arayla dedi sonra kalite düşüyormuşBanada dun catladi gibime geldi cunku bugun kasik agrim yok denecek kadar az acaba dun iliski yasamakla dogrumu yaptim bugunde mi yapmaliyim sık iliskinin daha iyi sonuc verdigini soyluyorlar dogrumudur canlar
normalde testin koyu oldugu gunu ve sonrasini degerlendirin diyorlar canim ama benim bu forumda okudugum cok mucizeler var nasipten oteye yol gitmiyor biliyorsun..ben senin yerinde olsam bugunu de degerlendirirdim kafamda soru isareti kalmasindan iyidir sonraki zamanlarda gebelik sansi daha da azaliyor cunkuBanada dun catladi gibime geldi cunku bugun kasik agrim yok denecek kadar az acaba dun iliski yasamakla dogrumu yaptim bugunde mi yapmaliyim sık iliskinin daha iyi sonuc verdigini soyluyorlar dogrumudur canlar
İnsallah ısteyen herkese nasıp olsunayy ne güzel erkende öğrenmişsiniz hayırlı olsun bizede dua et allah bizede nasip etsin
amin canimyazilanlardan da anladigim kadariyla yumurta catladigi zaman kisa sureli de olsa gogus ve kasik agrisi yapiyor demekki bende de oldu hatta kasiklarimda basinc hissi var gibiydi su anda da hafif adet agrisina benzer bir agri var canm..guzel haberlerini aliriz insallah test yapicakmisin peki
Ayyy hadi insallah canim yaaa ayni durumu yasamisiz rabbim herkesinde bizimde kucagimizi bos birakmasinnn insallahhh
Ne guzel rabbim sana bagislasin evladini en azindan tatmissin o duyguyu insallah sen ikinciyi bizde ilkini yasarizAminn insallah canim. Benim bi kizim var cok sukur 2bucuk yasinda.ama ikincisi kismet olmuyo. 1 dusuk oldu. 1 de dis gebelik. Bilmiyorum test yaptim negatif. Ama hastalanmadim da bekliyorum. Pazartesi tekrar yapicam :) Allah hepimize nasip etsin insallah
oyle canim gercekten de hayirlisini ve en uygun zamanini Rabbim biliyordur bekletmez insallahTest yaptim negatif malesef cok umudum yok acikcasi. Hayirlisi olsun bakalim bekliyorum:)
Insallah cnm bnm Allah en kisa zamanda nasip etsin insallahhNe guzel rabbim sana bagislasin evladini en azindan tatmissin o duyguyu insallah sen ikinciyi bizde ilkini yasariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?