Yumurtlama Zamanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bahan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
Yumurtlama zamanı başlayan kasık ve bel ağrısı yaşayan var mı çok fena kasık ağrım oldu ondan sonrada belimde ağrı çok oldu ayakta zor durur haldeydim bu şekilde ağrıları olanlar var mı adetimede az kaldı

Yumurtlamam 2 gün önce oldu. 7 Ekim'de akşama doğru da çatladı. İki gündür kasık ağrısı çekiyorum normal mi?

Yumurtlama zamanı başlayan kasık ve bel ağrısı yaşayan var mı çok fena kasık ağrım oldu ondan sonrada belimde ağrı çok oldu ayakta zor durur haldeydim bu şekilde ağrıları olanlar var mı adetimede az kaldı
Yumurtlama günümü değerlendirdik. Bir haftadır akintim devam ediyor hala sulu parlak. Sağ ve sol kasik batmasi aşırı bel.agrisi yaşıyorum yerlesme olabilir mi. Sizin yumurtlama akintisi belirtisi ne kadar sürüyor

Yumurtlama günümü değerlendirdik. Bir haftadır akintim devam ediyor hala sulu parlak. Sağ ve sol kasik batmasi aşırı bel.agrisi yaşıyorum yerlesme olabilir mi. Sizin yumurtlama akintisi belirtisi ne kadar sürüyor
Ya değişiyo süresi ama 1 haftayı buluyo kasıkta batmalar . Yerleşme olması için ufakta olsa bi kan olması olması lazım bu zamanları iyi değerlendirmek lazım

Test yaptınız mı

Back
X