Arkadaşlar 2018 Dostinex ile hamile kaldım ama düşük le sonuçlandı ve bu sene ayni doktora gittim prolaktin hormon 19,29 çikmişti 2 ay Dostinex 8 li kullanmami söyledi ve kullandim ve sonuç iki ay sonra hamile kalamadım ve tekrar yeni bir Pr doktora gidiyorum şimdi. Burada sormak istediğim bir kaç yerde okudum ilaç bittikten sonra tekrar prolaktin hormon yükselir diye 8 li den sonra tekrar devam edenler var mi ?
Ne yapmalıyım
Pkos var bende
3 cü ay yeni Pr doktor ile Yumurta takibi yapıyoruz adetin 9 günü 1 tane yumurta gelişmiş dedi sağ tarafta 18,7 mm. Ve bugüne yani adetin 11 günü tekrar doktora gidecem yumurtanın çatlayıp çatlamadigini bakıcaz dedi doktor
Burada da sormak istediğim arkadaşlar bu ay bu gelişmiş olan tek yumurtaylami bitecek yada yine yumurta gelişecekmi?
Ne yapmalıyım
Pkos var bende
3 cü ay yeni Pr doktor ile Yumurta takibi yapıyoruz adetin 9 günü 1 tane yumurta gelişmiş dedi sağ tarafta 18,7 mm. Ve bugüne yani adetin 11 günü tekrar doktora gidecem yumurtanın çatlayıp çatlamadigini bakıcaz dedi doktor
Burada da sormak istediğim arkadaşlar bu ay bu gelişmiş olan tek yumurtaylami bitecek yada yine yumurta gelişecekmi?