Merhaba kizlar. Kısaca kendimden bahsedeyim. 9 senelik evliyim pkosluyum. İki negatif aşılamam var ve bu 9 sene içinde kimyasal dahi de olsa gebe kalmadim. Pko hariç hiç bir sorunumuz yok. Pko olmasına rağmen aşılama dönemi ve sonraki 1 sene hariç regl düzenim hep 30-31 gündür hiç şaşmaz. Ne zaman yumurtladigimi bile anlarım hem akıntı seklimden hem de testlerden kaynaklı. Ama bir türlü olusmadi gebelik. Ve doktorlar artık direk tüp Bebek demeye başladılar. Doğru düzgün kontrol bile etmiyorlar artık. Size sorum şu aşağıda gördüğünüz ovulasyon testlerim 24.gun hem kaşık ağrısı hemde akıntım yumurta sarısı kıvamında olduğu için test yaptım ve sonuç pikti. 25. gün hala pozitif ama önceki güne göre artık çatlamış görünüyordu( üstünde yazı olmayan da 25.gun). Tabi bu günleri değerlendirdik. Çatlama olduğundan beri kasik ağrım hiç geçmedi her an adet olacakmış gibi. Göğüs hassasiyetide çatlama günü olmaya başladı hala devam ediyor. Bugün catlamanin 10.gunu erken gebelik testi negatif gerçi sabah yapmadım. Pozitife dönme ihtimali var mı hala. Sabah da tekrar test yapicam.Kusura bakmayın çok uzun oldu
Eki Görüntüle 3682135