• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi

Valla canım teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için biz eşimle beraber gıttık ikimizde de en ufak bı problem çıkmadı bızde zamana bıraktık aslında yanı şuan günüm gectı acaba gecmı yumurtladım diye düşünüyorum
Ne demek canım tabiki cevap vereceğim ben de 9 senedir uğraşıyorum her ay acaba mi diyerek soruyorum. 3 kimyasal bir düşügun olduğu yazmışsın ya onun için pıhtılaşma sorunu var mı yok mu diye özel bir test yapıyorlarmış onu sormuştum yaptırdınız mi diye

Ne demek canım tabiki cevap vereceğim ben de 9 senedir uğraşıyorum her ay acaba mi diyerek soruyorum. 3 kimyasal bir düşügun olduğu yazmışsın ya onun için pıhtılaşma sorunu var mı yok mu diye özel bir test yapıyorlarmış onu sormuştum yaptırdınız mi diye
Yok canım doktor gerek duymadı doğal şeyler bunlar dedı üstüne düşmedi valla acıkcası

Yok canım doktor gerek duymadı doğal şeyler bunlar dedı üstüne düşmedi valla acıkcası
Normalde yapılması gerekiyor diye biliyorum başka bir dr da görün istersen canım. Ki inşallah şuan hamilesindir ve sağlıklıdır. Kimyasal da olsa o testte çift çizgi görünce insan bir tuhaf olur

Arkadaslar dığrunsoyluyo canım devlet hastanesinde de yapılıyor pıhtılaşma testi o düşükler o yuzden olabilir mutlaka baktır kuzum Rabbim trz zamanda saglıkla kolaylıkla bebişler nasip etsin hem sana hem bana hemde buradaki herkese

Normalde yapılması gerekiyor diye biliyorum başka bir dr da görün istersen canım. Ki inşallah şuan hamilesindir ve sağlıklıdır. Kimyasal da olsa o testte çift çizgi görünce insan bir tuhaf olur
Çok haklısın ıkı ay önce çok büyük hayal kırıklığına uğradım bende

Back
X