Yumurtlamadan 10 gün sonra gebelik testi

Valla canım teşekkür ederim öncelikle cevap verdiğin için biz eşimle beraber gıttık ikimizde de en ufak bı problem çıkmadı bızde zamana bıraktık aslında yanı şuan günüm gectı acaba gecmı yumurtladım diye düşünüyorum
Ne demek canım tabiki cevap vereceğim ben de 9 senedir uğraşıyorum her ay acaba mi diyerek soruyorum. 3 kimyasal bir düşügun olduğu yazmışsın ya onun için pıhtılaşma sorunu var mı yok mu diye özel bir test yapıyorlarmış onu sormuştum yaptırdınız mi diye

Ne demek canım tabiki cevap vereceğim ben de 9 senedir uğraşıyorum her ay acaba mi diyerek soruyorum. 3 kimyasal bir düşügun olduğu yazmışsın ya onun için pıhtılaşma sorunu var mı yok mu diye özel bir test yapıyorlarmış onu sormuştum yaptırdınız mi diye
Yok canım doktor gerek duymadı doğal şeyler bunlar dedı üstüne düşmedi valla acıkcası

Yok canım doktor gerek duymadı doğal şeyler bunlar dedı üstüne düşmedi valla acıkcası
Normalde yapılması gerekiyor diye biliyorum başka bir dr da görün istersen canım. Ki inşallah şuan hamilesindir ve sağlıklıdır. Kimyasal da olsa o testte çift çizgi görünce insan bir tuhaf olur

Arkadaslar dığrunsoyluyo canım devlet hastanesinde de yapılıyor pıhtılaşma testi o düşükler o yuzden olabilir mutlaka baktır kuzum Rabbim trz zamanda saglıkla kolaylıkla bebişler nasip etsin hem sana hem bana hemde buradaki herkese

Normalde yapılması gerekiyor diye biliyorum başka bir dr da görün istersen canım. Ki inşallah şuan hamilesindir ve sağlıklıdır. Kimyasal da olsa o testte çift çizgi görünce insan bir tuhaf olur
Çok haklısın ıkı ay önce çok büyük hayal kırıklığına uğradım bende

Arkadaslar dığrunsoyluyo canım devlet hastanesinde de yapılıyor pıhtılaşma testi o düşükler o yuzden olabilir mutlaka baktır kuzum Rabbim trz zamanda saglıkla kolaylıkla bebişler nasip etsin hem sana hem bana hemde buradaki herkese
Amın inşallah

Adet gününe kadar negatif çıkma ihtimali var benim geçen ay adetten 1 gün önce çok silik çizgiydi kimyasal oldu o güne kadar hiç pozitif görmememiştim günlerimiz şu an seninle aynı bugün benimde gebelik testim negatif çıktı ama yinede umut var
Sizce negatife dönme iht var mı reglme benim de 1gün var tam koyu değil çizgi kafam karıştı

Eklentiler

• IMG_1204.webp
    IMG_1204.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 353
  • IMG_1203.webp
    IMG_1203.webp
    48 KB · Görüntüleme: 247
Sizce negatife dönme iht var mı reglme benim de 1gün var tam koyu değil çizgi kafam karıştı
Değerin çok yüksek değil yeni olduğu için silik çıkmış benim daha silikti kan ver 2 günde bir artışa bak o daha önemli

Askım bugünle tam 10 gün geçti sabah ilk idrarla yaptım böyle çıktı bana göre hiç koyulasma yok gibiydi ama bu sabahkı biraz umut oldu bana işten sonra kan vermeye gidicem
Maşallah Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️❤️ benim de bugün bat gelen giden yok hala agri var ama regl olcak kesin testler de negatif zaten

Maşallah Allah sağ saglim kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️❤️ benim de bugün bat gelen giden yok hala agri var ama regl olcak kesin testler de negatif zaten
Canım kan verdım hamıleyım benmde ilk günlerde agrım oldu hala da sankı regl olack gıbıyım gecıkmenın 10. Gününden sonra testlerde çıkmaya basladı

Benimde ilk testim çok anlamıyorum regl günümü bekleyim dimi kızlar

Eklentiler

• IMG_6686.webp
    IMG_6686.webp
    19 KB · Görüntüleme: 292
  • IMG_6685.webp
    IMG_6685.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 318
Back
X