- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
- Konu Sahibi cennetciim051215
-
bende oyle saniyrdm 1 hafta geldo o seffaftan sonra yabi son iki gundur krem rengine dondu anca catlamis:)))Anladım cnm tsk ederimmm ... ben zannediyorumki 1 gün akıntı oluyor 1 gün sonra da çatlıyor
2 GÜN NORMAL DE 4 GÜNDÜR GELMESİ FAZLA GİBİ GELDİ BAANACanım bende o seffaf yapıskan olan sey 2 gun geldı sadece.
Benim ilk 3 martta yapışkn geldi 4 martta krem renkte normal akıntı geldi heralde çatladı dedim fakat 5 martta da geldi yine ve halada geliobende oyle saniyrdm 1 hafta geldo o seffaftan sonra yabi son iki gundur krem rengine dondu anca catlamis:)))
biz bu ay baya fazla fazla yumurtladık galiba :)) bu kaa yumurtlamaya ucuz besiz beklerm ben :)) bi taneyi buldumda ucuzde istiyorm :))Benim ilk 3 martta yapışkn geldi 4 martta krem renkte normal akıntı geldi heralde çatladı dedim fakat 5 martta da geldi yine ve halada gelio
Bende tamda bugün bu kelimeyi söyledim.. '' Maşallah 4 gündür yumurtluyorum tutsa 5iz falan olcak heralde '' dedim...Ama malesef tutmuyor 1 senedir..biz bu ay baya fazla fazla yumurtladık galiba :)) bu kaa yumurtlamaya ucuz besiz beklerm ben :)) bi taneyi buldumda ucuzde istiyorm :))
oyle canim ben esime diyodum hatta bu yumurtlamayla kalmazsma bu ay emekliye ayricam kendimi diye :)) allahtan umit kesilmez ben iyice polyanna gibi oldum.herseyden mutlu oluyrm o akimtiyi gorunce bende bi sevinc sanki tets pozitif cikmis gibi.bekleyp gorucaz canm bizimde vaktmz var demekkiBende tamda bugün bu kelimeyi söyledim.. '' Maşallah 4 gündür yumurtluyorum tutsa 5iz falan olcak heralde '' dedim...Ama malesef tutmuyor 1 senedir..
Bak yaa valla aynıyız ... ben o akıntıyı gördüğümden beri çok mutluyum çünkü yaklaşık 8,9 aydır o akıntıyı görmüyordum kistim vardı oyuzden yumurtlamıyordum galiba...Şimdi maşşallah 8 ayın acısını çıkarıyoroyle canim ben esime diyodum hatta bu yumurtlamayla kalmazsma bu ay emekliye ayricam kendimi diye :)) allahtan umit kesilmez ben iyice polyanna gibi oldum.herseyden mutlu oluyrm o akimtiyi gorunce bende bi sevinc sanki tets pozitif cikmis gibi.bekleyp gorucaz canm bizimde vaktmz var demekki
:)) bende ocakta kimyasal gecrdm ondan sonraki adeti gorene kadr hic ole akinti gormedim.bu ay gecen aykilerde ise dahil oldu diyorm kendi kendime:)) umit dunyasi anneeem napalim bizde ota çime umitleniyrz:)) insallah hayirli haberler alirz bu ayBak yaa valla aynıyız ... ben o akıntıyı gördüğümden beri çok mutluyum çünkü yaklaşık 8,9 aydır o akıntıyı görmüyordum kistim vardı oyuzden yumurtlamıyordum galiba...Şimdi maşşallah 8 ayın acısını çıkarıyor
Kimyasaldan sonra tutunması daha güçlü oluyor diye biliyorum cnm ... Ben henüz hiç gebelik yaşamadım inşallah birgün bebişlerimiz gelicek boşaaa değil bu çeşmelerin bol bol akması:)) bende ocakta kimyasal gecrdm ondan sonraki adeti gorene kadr hic ole akinti gormedim.bu ay gecen aykilerde ise dahil oldu diyorm kendi kendime:)) umit dunyasi anneeem napalim bizde ota çime umitleniyrz:)) insallah hayirli haberler alirz bu ay
insallah canim insallah oyle diyolar ama bende henuz bisey yok belki bu ay olur kismetKimyasaldan sonra tutunması daha güçlü oluyor diye biliyorum cnm ... Ben henüz hiç gebelik yaşamadım inşallah birgün bebişlerimiz gelicek boşaaa değil bu çeşmelerin bol bol akması
Nasıl yani hamileyken mi geliyordu o şeffaf akıntı... ? Canım benim kistim vardı 1 tane oda yumurta çatlamadığı için kist oluşmuş oyüzden galiba yumurtlayamıyordum..Fakat 8,9 aydır bu kistim vardı ve hiç o akıntıdan gelmiyordu...2 aydır bu akıntıyı görüyorum ve 4 gündür çok geliyor tamda hesabıma göre benim yumurlama günüm...Kızlar şeffaf gelirse mı yumurta çatlıyor
Benim şeffaf geldiğinde hamile kalmıştım kalp atışları alınmadi Kürtaj oldum
Kürtaj dan Biray sonra adet oldum perşembe gününden sonra doğurgan günler başlıyor sormak istediğim şeffaf gelmezse yumurtlama olmamismi olur lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim
Yaş 38
Tek tüple şansımı deneyecegim bir defa hamile oldum inşallah tekrar hamile olurum
İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH OLUCAK BEN İNANIYORUM HERZAMAN..insallah canim insallah oyle diyolar ama bende henuz bisey yok belki bu ay olur kismet
Şeffaf akıntı olduğu ay hamile kaldım canım benimNasıl yani hamileyken mi geliyordu o şeffaf akıntı... ? Canım benim kistim vardı 1 tane oda yumurta çatlamadığı için kist oluşmuş oyüzden galiba yumurtlayamıyordum..Fakat 8,9 aydır bu kistim vardı ve hiç o akıntıdan gelmiyordu...2 aydır bu akıntıyı görüyorum ve 4 gündür çok geliyor tamda hesabıma göre benim yumurlama günüm...
Anladım cnm işte o akıntı yumurtladığının beliirtisi...dediğim gibi bende kist varken o akıntı hiç olmadı çok kontrol ettim 8 ay boyunca..Şeffaf akıntı olduğu ay hamile kaldım canım benim
Şimdi kistinden kurtuldunmu canım benimAnladım cnm işte o akıntı yumurtladığının beliirtisi...dediğim gibi bende kist varken o akıntı hiç olmadı çok kontrol ettim 8 ay boyunca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?