Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapılmalıdır?

zZeynepp1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
174
-38
48
26
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Aşağıda yumurtlama tarihlerim var. 17.18.günler pik görüyorum. herhalde 19.günde öyle. 20. günde çatlamış görüldüğü üzere. 28 eylülde yani dün, evde test yaptım negatif. Sizce çok mu erken yaptım testi. Birde çatladığı günden mi sayıyoruz yoksa yumurtlama olduğu günden mi?

Eklentiler

• IMG_20250929_094315.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 68
canım merhaba,
yumurtlama olduktan ve çatlama yaşandıktan sonra döllenme süreci de var geç döllenme olabiliyor, bir kaç daha beklemeni öneririm

canım merhaba,
yumurtlama olduktan ve çatlama yaşandıktan sonra döllenme süreci de var geç döllenme olabiliyor, bir kaç daha beklemeni öneririm

Evet, 1 hafta daha bekleyip öyle test yapma kararı aldım. Sabredeceğim artık. Varsa eğer o zamana kadar çıkar herhalde diye düşünüyorum. Teşekkürler cevabınız için.

Çatlamanın ertesi günü 1 olarak sayılıyor. 12-13.günlerde varsa çıkıyor testte. Siz erken yapmışsınız 2-3 gün sonra tekrarlayın

yumurtlamadan sonraki 12. gün kesin sonuç

En erken adete 6 gün kala. Ama bu aşamada çıkması düşük ihtimal oluyor. Bence ilk test adet günü yapılmalı sonra geciken her gün için 1 test yapılmalı

Merhaba test koyuluğunu benimkiyle karşılaştırır mısınız görselle tam anlayamadım benimde pik mi değil mi öğrenmem lazımda

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba test koyuluğunu benimkiyle karşılaştırır mısınız görselle tam anlayamadım benimde pik mi değil mi öğrenmem lazımda

28 eylül pik yapmış. O günü ve diğer günü değerlendirseydiniz. 29 da zaten çatlamış. Çünkü silikleşmiş. Bol şanslar.

28 eylül pik yapmış. O günü ve diğer günü değerlendirseydiniz. 29 da zaten çatlamış. Çünkü silikleşmiş. Bol şanslar.
Kimileri 28 tam pik olmamış diyor o yüzden kafam çok karıştı. Sağlıksız yumurta olabilir vs diyerek. Kimyasal gebeliğim var ve aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. 28i öncesi ve sonrası değerlendirildi, teşekkür ederim

sizin 20. gün çatlamış. çatladıktan sonra 12-14. gün diyorlar. Bat'ı beklemek lazım çok erken öğrenince çok stres yapılıyor. Bat ne zaman sizin

22 eylülde çatlama olmuş 12 gün sayarsak 2 ekimden sonra testlerinde çıkabilir canım yaptın mı tekrar

sizin 20. gün çatlamış. çatladıktan sonra 12-14. gün diyorlar. Bat'ı beklemek lazım çok erken öğrenince çok stres yapılıyor. Bat ne zaman sizin

5 eylül. Herhalde yarın test yaparım. Varsa çıkar zaten. Kısmet.

Siz sanırım yeni hamilesiniz. Hamilelik öncesinde bir belirtiniz oldu mu acaba ? Önce idrarda mı öğrendiniz yoksa kanda mı?
canım benim bir belirtim yoktu zaten öyle belirtiler hemen gelmiyor anca 5. haftadan sonra başlıyor belirtiler . Aynı adet olacakmıssın gibi agrılar olabilir birde meme hassasiyeti zaten buda adet öncesi süreçle aynı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…