- 9 Ağustos 2020
- 201
- 136
- 33
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Ben de senin gibi bekliyorım kaç gün sonra belirti verir diye araştırıyorum. 2 gün sonra yeniden dene. Sabah ilk idrarınla. Aslında erken yapmamamız lazım ama dayanamıyoruz seni anlıyorumHanımlar merhaba. 20 Ekim son adet tarihim. 4 Kasım da yoğun ağrılardan anladığım üzere yumurtlama günümdü. Bat 17 Kasım. Kızlar bugün evde idrar testi yaptım fakat negatif çıktıerken yapmış olabilir miyim yumurtlama üzerinden 9 gün geçmiş oluyor bu aydan çok umutluydum..
Ay hadi inşallahhhhEn erken 12 gün sonra test yapın varsa çıkar
Evet dayanamıyorumBen de senin gibi bekliyorım kaç gün sonra belirti verir diye araştırıyorum. 2 gün sonra yeniden dene. Sabah ilk idrarınla. Aslında erken yapmamamız lazım ama dayanamıyoruz seni anlıyorum
Erken olabilir. Bnde bir kaç ay önce yapmıştım böyle kala negatifti ve doğru çıkmıştı. 2 gün kala dene istersen bideHanımlar merhaba. 20 Ekim son adet tarihim. 4 Kasım da yoğun ağrılardan anladığım üzere yumurtlama günümdü. Bat 17 Kasım. Kızlar bugün evde idrar testi yaptım fakat negatif çıktıerken yapmış olabilir miyim yumurtlama üzerinden 9 gün geçmiş oluyor bu aydan çok umutluydum..
Benim kahverengi yapışkan akıntım geldi az önce. Biraz moralim bozuldu sanırım regl olucam erkendenEvet dayanamıyorumilk defa böyle yumurtlamadan sonra ağrı olunca beklenti içine girdim negatifi görünce biraz yerle bir olsam da deneyeceğim canım sen test yaptın mı
Yumurtlama gününüzü biliyorsanız adetiniz 12.gğne değil yumurtlamadan sonraki 14.güne denk gelir geç döllenme değil yaniAy hadi inşallahhhhama canım şöyle benim adet olacağım tarih 12. Güne denk geliyor bu geç döllenme gibi bişey mi
Deneyeceğim canım sen kaç gün kala yapmıştınErken olabilir. Bnde bir kaç ay önce yapmıştım böyle kala negatifti ve doğru çıkmıştı. 2 gün kala dene istersen bide
Evet saydım 14. Gün teşekkür ediyorumYumurtlama gününüzü biliyorsanız adetiniz 12.gğne değil yumurtlamadan sonraki 14.güne denk gelir geç döllenme değil yani
canım yerleşme kanaması olabilir miBenim kahverengi yapışkan akıntım geldi az önce. Biraz moralim bozuldu sanırım regl olucam erkenden
İlkten öyle sandım ama çok erken değil miEvet saydım 14. Gün teşekkür ediyorum
canım yerleşme kanaması olabilir mi
Canım sana tavsiyem adetin geciktiginde yap evdeki testte daha doğru sonuç alırsın bazen yanıltıcı olabiliyor bebek varsa bile negatif sonuç alabiliyorsun.Bende çok yaptım test senin gibi çok aceliciydim bide plan yapıyordum yumurtlama günlerine bakıyordum sürekli ama bir süre sonra umursamadı artık kısmetinde varsa olur fazla kafaya takınca olmuyor gerçekten.Benim adetim 9 gün geçtikten sonra test yaptim negatif olmasından korkmuştum ama çok şükür iki sefer test yaptım pozitif çıktı. Bide ilk hamileligim olacak 3 yıldır çocuk bekliyorduk canım Allah bana nasip etti İnşallah sanada nasip olur fazla kafana takma canım sabret ve dua etBen de senin gibi bekliyorım kaç gün sonra belirti verir diye araştırıyorum. 2 gün sonra yeniden dene. Sabah ilk idrarınla. Aslında erken yapmamamız lazım ama dayanamıyoruz seni anlıyorum
İlkten öyle sandım ama çok erken değil miyumurtlamadan 8 gün sonra… ama regl için de erken. Anlamadım gitti kızlar var mı aranızda böyle yapışkan kahverengi ile beyaz karışımı yerleşme yaşayan
Canım çok sevindim inş güzel geçer hamileliğin :) bende şıraya Hamileyimm yazabilecek miyim acabaCanım sana tavsiyem adetin geciktiginde yap evdeki testte daha doğru sonuç alırsın bazen yanıltıcı olabiliyor bebek varsa bile negatif sonuç alabiliyorsun.Bende çok yaptım test senin gibi çok aceliciydim bide plan yapıyordum yumurtlama günlerine bakıyordum sürekli ama bir süre sonra umursamadı artık kısmetinde varsa olur fazla kafaya takınca olmuyor gerçekten.Benim adetim 9 gün geçtikten sonra test yaptim negatif olmasından korkmuştum ama çok şükür iki sefer test yaptım pozitif çıktı. Bide ilk hamileligim olacak 3 yıldır çocuk bekliyorduk canım Allah bana nasip etti İnşallah sanada nasip olur fazla kafana takma canım sabret ve dua et
Çok teşekkür ediyorum söylediklerinizde çok haklısınız… ama her ay bu sefer olacak dedikçe ya reglim erken geliyor ya da yumurtlama görmüyorumCanım sana tavsiyem adetin geciktiginde yap evdeki testte daha doğru sonuç alırsın bazen yanıltıcı olabiliyor bebek varsa bile negatif sonuç alabiliyorsun.Bende çok yaptım test senin gibi çok aceliciydim bide plan yapıyordum yumurtlama günlerine bakıyordum sürekli ama bir süre sonra umursamadı artık kısmetinde varsa olur fazla kafaya takınca olmuyor gerçekten.Benim adetim 9 gün geçtikten sonra test yaptim negatif olmasından korkmuştum ama çok şükür iki sefer test yaptım pozitif çıktı. Bide ilk hamileligim olacak 3 yıldır çocuk bekliyorduk canım Allah bana nasip etti İnşallah sanada nasip olur fazla kafana takma canım sabret ve dua et
Normalde adetim 28-29 gün sürer. Ama bu ay 9.gün yumurtlama gördüm ve adetimin de 23.gün gelmesi lazım. Ama bugün daha 17.günüm yani 5-6 gün varCanım adetine kaç
gün var ?
Allahın izniyle inşallah bir gün sende yazarsın:)Canım çok sevindim inş güzel geçer hamileliğin :) bende şıraya Hamileyimm yazabilecek miyim acaba
Stres herseyi etkiliyor adetini hormonları hepsini o yüzden stres yapma cnm inşallah nasip olur zamanı var belkide :)Çok teşekkür ediyorum söylediklerinizde çok haklısınız… ama her ay bu sefer olacak dedikçe ya reglim erken geliyor ya da yumurtlama görmüyorumtamamen stres yüzünden. Bilerek test yapmıyorum hatta yapmamak için internetten sipariş verdim ki kargoyla gelene kadar oyalanmak içim. Yoksa sabah kalkıp giderdim eczaneye. En az 2 günde gelir test. Bana da vakit geçmiş olacak. Tabi bu akıntı regle dönmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?