- 30 Mart 2022
- 7.083
- 4.726
- 123
- Konu Sahibi hayalperestprenses
-
Mutlaka… ama işte sabırsızlıkStres herseyi etkiliyor adetini hormonları hepsini o yüzden stres yapma cnm inşallah nasip olur zamanı var belkide :)
Bende kanama olmadı araştırdım her hamilelikte yerleşme kanamasi olmuyormuş cnmMutlaka… ama işte sabırsızlıksizin nasıldı yerleşme kanamanız. Önce pembe kan geldi benden,yarım saat sonra da kahverengi yapışkan akıntı geldi
Evet hatta olmayanların daha sağlıklı gebelik olduğu söyleniyor…Bende kanama olmadı araştırdım her hamilelikte yerleşme kanamasi olmuyormuş cnm
Gercekten mi bunu duyduğuma çok sevindim bende endiseleniyordum :)Evet hatta olmayanların daha sağlıklı gebelik olduğu söyleniyor…
İlk gebelik düşündüğüm aylarda dayanamayıp 4-5 gün kala yapıyordum negatif çıkıyordu. regl oluyordum sonuç doğru oluyordu. Son bir kaç aydır artık gecikmeden test yapmıyorum henüz gelen giden yok bu ayda bat 17 kasım ama yine tuttuğunu sanmıyorum hayırlısı inşallahDeneyeceğim canım sen kaç gün kala yapmıştın
Canım bence yerleşme kanaması olabilirNormalde adetim 28-29 gün sürer. Ama bu ay 9.gün yumurtlama gördüm ve adetimin de 23.gün gelmesi lazım. Ama bugün daha 17.günüm yani 5-6 gün var
Doğru insan bazen merakına yeniliyor canım..İlk gebelik düşündüğüm aylarda dayanamayıp 4-5 gün kala yapıyordum negatif çıkıyordu. regl oluyordum sonuç doğru oluyordu. Son bir kaç aydır artık gecikmeden test yapmıyorum henüz gelen giden yok bu ayda bat 17 kasım ama yine tuttuğunu sanmıyorum hayırlısı inşallah
Ahhh inşallah inşallahAllahın izniyle inşallah bir gün sende yazarsın:)
Burada bir arkadaş yazmış. Söyleniyor dedim farkındaysanız. Bilgi sayılmaz duyduğum bu. Yerleşme kanaması yaşamayan arkadaşlarım varDoğru insan bazen merakına yeniliyor canım..hiç belirtin yok mu benimde 17 Kasım bat
Regl belirtilerim var canım. Arada kasık batması, gögüs hassasiyeti, hafif bel ağrısı bu kadar her ay olan şeyler yani
Regl belirtilerim var canım. Arada kasık batması, gögüs hassasiyeti, hafif bel ağrısı bu kadar her ay olan şeyler yaniDoğru insan bazen merakına yeniliyor canım..hiç belirtin yok mu benimde 17 Kasım bat
Umutlanmak istemiyorumCanım bence yerleşme kanaması olabilir
Canım benim hiç kasık batmam olmuyordu regl zamanları sadece böyle hafif hafif ağrılar oluyordu oda olacağım gün. O yüzden bu ay bana biraz farklı geldi ama herkes regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyor o yüzden umutsuzluk yok bu ay olmazsa sonraki aylara inşallah. Çok güzel bir dua okudum sürekli tekrarlıyorum. “ Allahım sen ol dersen olur ol emrine muhtacım, ol de olsun” :)Regl belirtilerim var canım. Arada kasık batması, gögüs hassasiyeti, hafif bel ağrısı bu kadar her ay olan şeyler yani
Hadi inşallah canım benim :) haber edersen çok sevinirimUmutlanmak istemiyoruminşaAllah öyledirrrr
Konu uzamasın diye silmiştim ama yazayım. Yerleşme kanaması her gebenin yaşadığı bişey değil olması sıkıntı yaratmıyor olmaması da. Ben gebe kaldığımda yaşamamıştım mesela sonuç kimyasal olmuştu. Bende araştırdığım kadar biliyorum. Nerde geçiyor dememin sebebi bende bakmak isterim bilgi edinmiş olurum diye.Burada bir arkadaş yazmış. Söyleniyor dedim farkındaysanız. Bilgi sayılmaz duyduğum bu. Yerleşme kanaması yaşamayan arkadaşlarım var
Anladım canım. Allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallahCanım benim hiç kasık batmam olmuyordu regl zamanları sadece böyle hafif hafif ağrılar oluyordu oda olacağım gün. O yüzden bu ay bana biraz farklı geldi ama herkes regl belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diyor o yüzden umutsuzluk yok bu ay olmazsa sonraki aylara inşallah. Çok güzel bir dua okudum sürekli tekrarlıyorum. “ Allahım sen ol dersen olur ol emrine muhtacım, ol de olsun” :)
Anladım. İnanın 500 tane başlık okudum bazılarını açarken bile aaa bunu okumuştum deyip çıkıyorum o kadar çok başlık açtım yani. Hangisinde yazıyor bilmiyorum ama gebelikte her türlü kanama risk taşıdığı için belki de olmaması daha iyi anlamında yazmıştır arkadaşKonu uzamasın diye silmiştim ama yazayım. Yerleşme kanaması her gebenin yaşadığı bişey değil olması sıkıntı yaratmıyor olmaması da. Ben gebe kaldığımda yaşamamıştım mesela sonuç kimyasal olmuştu. Bende araştırdığım kadar biliyorum. Nerde geçiyor dememin sebebi bende bakmak isterim bilgi edinmiş olurum diye.
Yedi cihana duyurmayı planlıyorumHadi inşallah canım benim :) haber edersen çok sevinirim
Olabilir. Kanama kırmızı olunca sıkıntı olma ihtimali oluyor sıkıntı derken düşük, kimyasal falan. Yerleşme kanaması uçuk pembe veya kahverengi lekelenmeler olarak görülüyor bunun için riskli olmadığı söyleniyor bebek rahim iç zarına yerleşirken hafif zedelenme olunca geliyorAnladım. İnanın 500 tane başlık okudum bazılarını açarken bile aaa bunu okumuştum deyip çıkıyorum o kadar çok başlık açtım yani. Hangisinde yazıyor bilmiyorum ama gebelikte her türlü kanama risk taşıdığı için belki de olmaması daha iyi anlamında yazmıştır arkadaş
İnşaAllah bu akşam yaşadığım da böyledir…Olabilir. Kanama kırmızı olunca sıkıntı olma ihtimali oluyor sıkıntı derken düşük, kimyasal falan. Yerleşme kanaması uçuk pembe veya kahverengi lekelenmeler olarak görülüyor bunun için riskli olmadığı söyleniyor bebek rahim iç zarına yerleşirken hafif zedelenme olunca geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?