Yumurtlamadan mı Çatlamadan mı ?

Yumurtlama zaten yumurtanın çatlaması değil midir ikisi de aynı şey

hiç bir belirtim yok sağ kasık ağrısından başka br de ara ara gelen akıntım o zaman erken gebelik testi alayım perşembe günü yapayım da ıcım ıcımı yedi :)
Zaten en belirgin belirti kasık ağrısı batmalar olur arada, bide akıntı, regl ağrısıda boyle oldugu icin ayırt etmek zor ama ben batma ve sulu beyaz akıntımdan anlamıştım ama benim düşük oldu şimdi yine beklemedeyim regl tarihin ne zaman

Zaten en belirgin belirti kasık ağrısı batmalar olur arada, bide akıntı, regl ağrısıda boyle oldugu icin ayırt etmek zor ama ben batma ve sulu beyaz akıntımdan anlamıştım ama benim düşük oldu şimdi yine beklemedeyim regl tarihin ne zaman
benım her ay heğ sağ kasığım sızlar anlamıyorum yani çocuk düşündüğümden beri . yumurtladığımı falan hissedebiliyorum . her ay hüsran :( test yapmamk ıcın zor tutuyorum kendımı . Sizin bat ne zaman

benım her ay heğ sağ kasığım sızlar anlamıyorum yani çocuk düşündüğümden beri . yumurtladığımı falan hissedebiliyorum . her ay hüsran :KK43: test yapmamk ıcın zor tutuyorum kendımı . Sizin bat ne zaman
Aynen benimde sol genelde yumurtladığımı farkedebilitorum bende ama bu ay plansız bi gebelik oldu taşinma telaşim var die ara vermistik ama kaza oldu tamda yumurtlama dönemim, benim pihtilaşma bozukluğum var bide sıkı takipte olmam lazım 10 ekim adet tarihim

biraz önce sağ kasığıma inanılmaz bir ağrı grdi ama yürüyemedim resmen hala nefes aldıkca devam ediyor

Back
X