- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
selam kızlar ,
yumurtlamayı mı 1. gün sayıyoruz regli için çatlamayı mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Catlamadan sayiyoruz doktorum catlatma ignesi vurduktan sonra 15 gun test yap derdiselam kızlar ,
tamam canım cok teşekkür ederim p zaman .benım 20 si catlama 8 gün oldu daha erken test içinCatlamadan sayiyoruz doktorum catlatma ignesi vurduktan sonra 15 gun test yap derdi
Yanliş bilgi vermek istemem ama ben çatlamadan sonra die biliyorumselam kızlar ,
hiç bir belirtim yok sağ kasık ağrısından başka br de ara ara gelen akıntım o zaman erken gebelik testi alayım perşembe günü yapayım da ıcım ıcımı yedi :)Yanliş bilgi vermek istemem ama ben çatlamadan sonra die biliyorum![]()
15 gun test yapin varsa cikiyor zaten hakkinizda hayirlisi olsintamam canım cok teşekkür ederim p zaman .benım 20 si catlama 8 gün oldu daha erken test için
Deil canım yumurtlama gerceklestikten 1 gun sonrada çatlama oluyoYumurtlama zaten yumurtanın çatlaması değil midir ikisi de aynı şey
amin hepimiz için15 gun test yapin varsa cikiyor zaten hakkinizda hayirlisi olsin
Zaten en belirgin belirti kasık ağrısı batmalar olur arada, bide akıntı, regl ağrısıda boyle oldugu icin ayırt etmek zor ama ben batma ve sulu beyaz akıntımdan anlamıştım ama benim düşük oldu şimdi yine beklemedeyim regl tarihin ne zamanhiç bir belirtim yok sağ kasık ağrısından başka br de ara ara gelen akıntım o zaman erken gebelik testi alayım perşembe günü yapayım da ıcım ıcımı yedi :)
benım her ay heğ sağ kasığım sızlar anlamıyorum yani çocuk düşündüğümden beri . yumurtladığımı falan hissedebiliyorum . her ay hüsranZaten en belirgin belirti kasık ağrısı batmalar olur arada, bide akıntı, regl ağrısıda boyle oldugu icin ayırt etmek zor ama ben batma ve sulu beyaz akıntımdan anlamıştım ama benim düşük oldu şimdi yine beklemedeyim regl tarihin ne zaman
Aynen benimde sol genelde yumurtladığımı farkedebilitorum bende ama bu ay plansız bi gebelik oldu taşinma telaşim var die ara vermistik ama kaza oldu tamda yumurtlama dönemim, benim pihtilaşma bozukluğum var bide sıkı takipte olmam lazım 10 ekim adet tarihimbenım her ay heğ sağ kasığım sızlar anlamıyorum yani çocuk düşündüğümden beri . yumurtladığımı falan hissedebiliyorum . her ay hüsrantest yapmamk ıcın zor tutuyorum kendımı . Sizin bat ne zaman
Ben hep çatlamayı 1.gün sayınca 15. Gün adet oluyordumselam kızlar ,