- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.951
- 248
- 37
Maalesef ovulasyon testleri Pco olanların bazılarında başarısız oluyor pik olsa bile pik göstermiyor vs. Zamanında çok denedim boşa masraf oldu.Pkos varsa belli olmaz ama adet bittikten sonra hemen çatlama olmaz yakınlarda eczane varsa ovulasyon testi alıp yarın başlarsanız eğer geçmediyse yakalayabilirsiniz benim adet bittikten 2 hafta sonra ayın 14.nde çatlama oldu hala şansınız var hemen ovulasyon takibine başlayın
Bazılarının adetken bile yumurtlama olduğu oluyor daha doğrusu tam as det bitmemişken herzmaan döngünün ortasında olmaz.
Tamda polikistik over olduğum için erken yumurtlama ihtimalim çok yüksek zaten bu yüzden kaçırdım bazı döngüleri. Hatta birden fazla şansım oluyor bu yüzden belki sonrada yumurtlama olabilir eğer döllenme olmadıysa tabi. Benim adet sonrası hemen ağrım olmaz belliki biterken yumurtlama dönemi başladı. Birde 17 Ağustosta ilişkiden sonra kasık ağrım bacağıma vuran ağrım oldu ilişkinin çatlamayi tetiklediği okumuştum. Normalde ben adet biter rahatlarim ağrı olmaz adet yaklaşana kadar. Bu yüzden şüphe ettim.