Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benim yumurtlama geçeli bugün 11. Gün eğer gebeysem kaçıncı günde çıkar yapay zeka 17/19 çıkma ihtimali var ama en doğru sonuç adet gecikirse 21/22 diyor beklenen adetim 19 Mayıs
Arkadaşlar benim yumurtlama geçeli bugün 11. Gün eğer gebeysem kaçıncı günde çıkar yapay zeka 17/19 çıkma ihtimali var ama en doğru sonuç adet gecikirse 21/22 diyor beklenen adetim 19 Mayıs
22 gün en net olanı sanırım veya adet tarihinin bir hafta gecikmesi.benim de 1 Mayıs yumurtlamaydi. Adetim de üç gün gecikti test aldım ama biraz daha bekliycem hayırlısı artik