Yumurtlamadan ne zaman sonra gebelik belli olur

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
Arkadaşlar benim yumurtlama geçeli bugün 11. Gün eğer gebeysem kaçıncı günde çıkar yapay zeka 17/19 çıkma ihtimali var ama en doğru sonuç adet gecikirse 21/22 diyor beklenen adetim 19 Mayıs

Eklentiler

• IMG_7655.webp
    IMG_7655.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaşlar benim yumurtlama geçeli bugün 11. Gün eğer gebeysem kaçıncı günde çıkar yapay zeka 17/19 çıkma ihtimali var ama en doğru sonuç adet gecikirse 21/22 diyor beklenen adetim 19 Mayıs
Test yaptınız mı benim de benzer bir sorum vardı belirtiniz var mı hiç

Bende 10 gün sonra idrarda 11 gün sonra kanda çıktı

22 gün en net olanı sanırım veya adet tarihinin bir hafta gecikmesi.benim de 1 Mayıs yumurtlamaydi. Adetim de üç gün gecikti test aldım ama biraz daha bekliycem hayırlısı artik

Test yaptınız mı benim de benzer bir sorum vardı belirtiniz var mı hiç
Belşrtim yok ilk kez sadece 3/4 gündür kasıkta bi olup geçiyordu yok gibiydi bugün biraz hissettirdi 15 mayısta test yaptım negatifti

Back
X