- 3 Haziran 2010
- 227
- 68
- 623
6.9 cikti.Ayyy var canım. Benim de aynısı oldu var şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6.9 cikti.Ayyy var canım. Benim de aynısı oldu var şimdi
Çok yeni 2 gün sonra 2 katına çıkmalı ben de yarın tekrar edicem kanı6.9 cikti.
Ben vermicem kan.surekli kimyasal geciriyorum zaten eger devam ederse 10 gun sonra veririmÇok yeni 2 gün sonra 2 katına çıkmalı ben de yarın tekrar edicem kanı
Yaaa inşallah öyle olmazBen vermicem kan.surekli kimyasal geciriyorum zaten eger devam ederse 10 gun sonra veririm
Kaç kere geçirdin kimyasal?Ben vermicem kan.surekli kimyasal geciriyorum zaten eger devam ederse 10 gun sonra veririm
Canim hayrlı olsun. Bu günleri adetinin ilk gününü olarak mı baz aldın?Canım merhabalar. Ben hamileyim. Testim 42.60 çıktı belirtilerim bu şekildeydi
Canım inş kimyasal değildir, kalbini ferah tut,Yumurtlamaya gore 12.gun ama bence yumurtam gec catladi 4-5gun agrim devam etti gec dollenme olabilir
Yok canım yumurta çatlama zamanını baz aldım. Benim adete normalde 3-4 gün kala sancım olurdu bu sefer farklıydı 13 gün erken başladı sancılarım ve biraz daha yoğunduCanim hayrlı olsun. Bu günleri adetinin ilk gününü olarak mı baz aldın?
Ve her ay böyle sancılanır mıydın?
Benim bir hafta şancı oldu ve bitti pik de göremedim.
Canım benimde bugün yumurtlamadan sonra 7. Günüm gün boyudur adet sancısı çekiyorum daha bat a bir hafta var ve çok fazla akıntım var ins gebelik belirtisidir sen hamile mısın canımMerhabalar yumurtlama donemim gecti.Ama adet olcakmisim gibi agri asla gecmiyor.Adet olmama 11 gun var.sag dizime kadar yanarak bi agri regl agrisi bitmiyor.Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yani dollenme falanmi gerceklesiyor.
Ben hamileydim ama kimyasal oldu sebebide asiri pihtilasmam varmis.bidaki ay ins saglikli olucakCanım benimde bugün yumurtlamadan sonra 7. Günüm gün boyudur adet sancısı çekiyorum daha bat a bir hafta var ve çok fazla akıntım var ins gebelik belirtisidir sen hamile mısın canım
İns canım geçmiş olsun bende de aynı belirtiler olunca meraklandim rabbim hepimizin yüzünü guldursun canımBen hamileydim ama kimyasal oldu sebebide asiri pihtilasmam varmis.bidaki ay ins saglikli olucak
Göğüs hassasiyeti de var mıydı acabaKesinlkle bende de oldu yumurtladan adete kadar ağrı çektim hatta son günler daha da arttı hamile çıktım olabilir yani
Göğüs hassasiyeti 1 hafta önceden başladı vardı yaniGöğüs hassasiyeti de var mıydı acaba