Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan sonra gecmeyen adet sancisi belirti olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım merhabalar. Ben hamileyim. Testim 42.60 çıktı belirtilerim bu şekildeydi
Canim hayrlı olsun. Bu günleri adetinin ilk gününü olarak mı baz aldın?
Ve her ay böyle sancılanır mıydın?
Benim bir hafta şancı oldu ve bitti pik de göremedim.

Yumurtlamaya gore 12.gun ama bence yumurtam gec catladi 4-5gun agrim devam etti gec dollenme olabilir
Canım inş kimyasal değildir, kalbini ferah tut,
Ovulasyon testiyle takip ettin mi?
Sanclandgnda yumurtlaman mıydı diye?
Benim bir hafta şancı oldu ve bitti ama pik göremedim de anlamadım bi şey.

Canim hayrlı olsun. Bu günleri adetinin ilk gününü olarak mı baz aldın?
Ve her ay böyle sancılanır mıydın?
Benim bir hafta şancı oldu ve bitti pik de göremedim.
Yok canım yumurta çatlama zamanını baz aldım. Benim adete normalde 3-4 gün kala sancım olurdu bu sefer farklıydı 13 gün erken başladı sancılarım ve biraz daha yoğundu

Merhaba kizlar adet sancım on gün önce başladı demişsiniz aynı zamanda goguslerde değişiklik ve akıntı da farklilikta gozlemlemis miydiniz ?

Merhabalar yumurtlama donemim gecti.Ama adet olcakmisim gibi agri asla gecmiyor.Adet olmama 11 gun var.sag dizime kadar yanarak bi agri regl agrisi bitmiyor.Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yani dollenme falanmi gerceklesiyor.
Canım benimde bugün yumurtlamadan sonra 7. Günüm gün boyudur adet sancısı çekiyorum daha bat a bir hafta var ve çok fazla akıntım var ins gebelik belirtisidir sen hamile mısın canım

Canım benimde bugün yumurtlamadan sonra 7. Günüm gün boyudur adet sancısı çekiyorum daha bat a bir hafta var ve çok fazla akıntım var ins gebelik belirtisidir sen hamile mısın canım
Ben hamileydim ama kimyasal oldu sebebide asiri pihtilasmam varmis.bidaki ay ins saglikli olucak

Back
X