Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlamadan sonra gün gün gebelik belirtilerim hanımlar
Anladim canim yorumlayamiyoda insan hic tecrube olmayinca bakalim kolaylikla olsun kuzum ikimizinde. Belirtilerimizde farkli biseyler olursa haber edelim burdan
Duzenli döngüde yumurtlama dan 14 gun sonra regl oluyor canim. Testlerde regle 3 4 gun yapip ogrenen var. Gecikme yasayipta ogrenen var belli olmuyor ama genelde yumurtlamadan sonra 10. Gunde basliyorlar test yapmaya.
Duzenli döngüde yumurtlama dan 14 gun sonra regl oluyor canim. Testlerde regle 3 4 gun yapip ogrenen var. Gecikme yasayipta ogrenen var belli olmuyor ama genelde yumurtlamadan sonra 10. Gunde basliyorlar test yapmaya.
Negatif,adetim de gelmedi ve hatta sonra tarlusal kullandım onu bırakınca anca 1 haftada geldi.Garip bir deneyim oldu bana.Bir sonraki sefer hamilelik olsun inşallah
Negatif,adetim de gelmedi ve hatta sonra tarlusal kullandım onu bırakınca anca 1 haftada geldi.Garip bir deneyim oldu bana.Bir sonraki sefer hamilelik olsun inşallah