Merhaba kizlar yumurtlama döneminden beri sağ kasigimda ve belimde ağrı oluyor sağ bacağıma vuruyor ağrı, sol tarafımda hiç birşey yok reglime 8 gün var bu ağrılar acaba hamile miyim diye suphelendirdi bu şekilde olup hamileliğini öğrenen var mı
Bu kadar erken bellı olur mu bılmıyorum ben ilk gebelıgımde adetime 1 2 gun kala bel agrısı yaşamıştım gecıkme ile bırlıkte artmıştı bel agrısı şimdi dunden beri yıne bel agrım cok adet belırtılerımın arasında da var bu ama bu kadar şiddetli degil bu gün yarın adet günüm bekleyin bakalım henuz test için bile erken
Bu kadar erken bellı olur mu bılmıyorum ben ilk gebelıgımde adetime 1 2 gun kala bel agrısı yaşamıştım gecıkme ile bırlıkte artmıştı bel agrısı şimdi dunden beri yıne bel agrım cok adet belırtılerımın arasında da var bu ama bu kadar şiddetli degil bu gün yarın adet günüm bekleyin bakalım henuz test için bile erken
Test yapmayı düşünmüyorum daha yeni 2 aylık evliy tiroidim biraz yüksek bu ay ilaç kullanmaya başladım doktor troidin düşerse gebelik sansin artar demişti ağrılarımda oluşunca bir ihtimal diye dusundum