yumurtlaman oluyor fakat catlamıyor catlamadıgı ıcınde kıste cevırıyor

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
20
0
40
Ankara
slm kızlar gecen doktora gıttım kıstım ıcın

doktor erımıs dedı fakat soyle bır laf soyledı:

yumurtlaman oluyor fakat catlamıyo catlamadıgı ıcınde kıste cevırıo dedı

delı kafam o an tutuldum kaldım hıc sormayı unuttum sadece sunu dedım

nereye gıtmem lazım dedım doktor artık ıftertılıteye gıtmen gerekıo dedı

sımdı ben ne yapcam yaaaaa

korunmaya basladım ben ılac alıyorum bır haftadır

cok bunaldım bebek ısınden ama sımdı

olayın sıcagı sıcagına doktordamı gıtsem yoksa bıraksam mı kendı halıne ne yapcagımı sasırdım

ben agustos ayına bırakmıstım bebek ısını o zamana kadarda dukkan mukkan ısı olur dıodum bu catlamama ısı kafafı karıstırdı

sımdı ben agustos ayına kadar koruncam ılacla doktora gıttıgımde doktor bana
soyle bır kac ay kendılıgınden dene sonra gel derse ortlama gene bır sene geccek nerdeyse ayyyyyyyyyyyy delırcem ne yapcagımı bılmıomeyvahedigeldismile

canım geçmiş olsun bende 5aydır bu sorunu yaşıyorum ne zaman bebek için doktora gitmeye kalksam o ay adetim geçiyor yumurta çatlamıyor kiste çeviriyor hepsinin stresten oldugunu biliyorum cünkü önceden bu sorunları yasamıyordum ama sen doktora 3yıllık evliyim olmuyor de eğer çok istiyorsan 1sene geçmesin istemiyorsan..

3 yıllık evlıyımmı dıyım

bır bucuk yıllık evlıyımde ayyyyyyy ortaya mortaya cıkar al basıan belaakannehir

ben artık gitmiyorum eylüle kadar gitmeyeceğim birde benim için kötü çünkü doğum kontrol hapı kullanamıyorum hastanelik olmuştum yani kistiminde çaresi yok başka ilaçlarla geçirmeye çalışıyor doktor neyse sende stres yapma artık tarçın bal çörek otu kürünüde deneyebilirsin istersen

ay denedım cnm denemez mıyım

sogan kuru o tarcınlı sey :sinifsinif:

bendede oldu 3-4 defa kist doğum kontrol hapıyla geçti sonrasında olmadı bi daha.korunma derim ben beklemediğin bir anda gelir bebişin.çatlamayacak diye bi garantin varmı yok o yüzden kendi haline bırak.

bendede oldu 3-4 defa kist doğum kontrol hapıyla geçti sonrasında olmadı bi daha.korunma derim ben beklemediğin bir anda gelir bebişin.çatlamayacak diye bi garantin varmı yok o yüzden kendi haline bırak.

bu ay ıcmıs bulundum artıkk aılacı dıger ay ıcmem artık bakalım ne olcak

ilaç derken doğum kontrol hapımı içiyorsun.içme ya boşver bende hamile kalmadan önce doğum kont.hapı almıştım.doktoruma sordum bana sen bebek istiyorsun niye doğum kontrol hapı aldın dedi.sonra sana bi ilaç yazacam kullan hem adetlerin düzene girer hemde hormon takviyesi dedi.cyclo-progynova yazdı 2 kutu kullandım kestim sonra adet görmedim üstüne 7 yıl sonunda hamileyim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…