• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi negatif pozitife döner mi 😥😥

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏Beni biraz umutlandırdınız 🥲 dün dpo 14 negatifti benim de. Moral bozmamak için bugün test yapmadım gecikme bekliyorum. Bu ay ilk defa dpo 11-12 de yerleşme kanamasına benzer bir lekelenme yaşadım. O beni umutlandırmıştı. Şu anda da her an regl olacakmışım gibi bir doluluk hissi var. Umarım sonradan döner benim de 🥹
Ben zaten hiç ihtimal vermedim adet olacak gibi her an oldum olacak gibi ayni sonra neyse dedim son kez yapayım varsa var yoksa yoktur dedim direk çıktı azda olsa bende şaşırdım

Eklentiler

• 1000022742.webp
    1000022742.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 523
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏Beni biraz umutlandırdınız 🥲 dün dpo 14 negatifti benim de. Moral bozmamak için bugün test yapmadım gecikme bekliyorum. Bu ay ilk defa dpo 11-12 de yerleşme kanamasına benzer bir lekelenme yaşadım. O beni umutlandırmıştı. Şu anda da her an regl olacakmışım gibi bir doluluk hissi var. Umarım sonradan döner benim de 🥹
Hiç Moral bozma biz acele ediyoruz başkaları gecikmeyi bekliyor Allah'ım hepinizin yüzüne Gülsün sağlıklı bebeklerimiz olsun.bende hastaneden geliyorum beta falan aldılar erken olduğu için kese falan gözükmüyor yarın sonucla tekrardan gel keseyi görelim kan sulandırıcı igne başlayalım hiç ilaç Aspirin sakın atma dediler.

Hiç Moral bozma biz acele ediyoruz başkaları gecikmeyi bekliyor Allah'ım hepinizin yüzüne Gülsün sağlıklı bebeklerimiz olsun.bende hastaneden geliyorum beta falan aldılar erken olduğu için kese falan gözükmüyor yarın sonucla tekrardan gel keseyi görelim kan sulandırıcı igne başlayalım hiç ilaç Aspirin sakın atma dediler.
Merhabalar. Gebeliğiniz devam ediyor mu acaba? Sizde de pıhtılaşma varmış ama neden aspirin sakın atma dediler? Hangi genlerinizde ne tür mutasyonlar var sizin?

2. Gebelikte de sabah 6 da yapmıştım negatif ti üzüldüm uyumustum rüyamda hamilesin demişlerdi aksam 5 te yapmıştım pozitif ti. Ya illaki gebelik oluyor da bende karnımda ölüyor kalbi duruyor benim derdim de bi baska olana kadar ayrı eziyet üzüntü oluyor yine sitres üzüntü kalbi atacak mi duracak mı diye insan yinede pes etmiyor işte. 3 kaybım var.7 aydır daha pozitif göremedim kürtaj sonrası
Benim de 3 kaybım var en son mart ayında kaybetim bebeğimi allahım güzel haberler almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻

Bende 15 eylülde adet oldum 30 eylül 1 ekim yumurtlama 2 ekim çatlama gördüm 9 ekimde erken gebelik testi yaptım negatif cıktı erkenmi yaptım yani adetim 15 i

Bende 15 eylülde adet oldum 30 eylül 1 ekim yumurtlama 2 ekim çatlama gördüm 9 ekimde erken gebelik testi yaptım negatif cıktı erkenmi yaptım yani adetim 15 i
En erken 12'de başlayabilirsiniz teste belki çok silik görebilirsiniz o zaman ama daha net sonuçlar 14-16 ekimde çıkar

Benim de 2 ekim çatlama, şu an negatif hoş umudum da yok ama bakalım bence ptesi belli olur artık

Hanımlar iyi akşamlar bana yardımcı olabilir misiniz yumurtlamadan sonraki 12. Günümdeyim iki gün önce beta baktırdım negatifti fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var ve yerimde duramıyorum adet sancısı değil daha önce hiç yaşamadım dün lekelenmem oldu ara ara kahvemsi akıntım oldu sonra kesildi sarımsı akıntım oldu şu an hiç yok ama bel ağrısından yatamaıyorum

Hanımlar iyi akşamlar bana yardımcı olabilir misiniz yumurtlamadan sonraki 12. Günümdeyim iki gün önce beta baktırdım negatifti fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var ve yerimde duramıyorum adet sancısı değil daha önce hiç yaşamadım dün lekelenmem oldu ara ara kahvemsi akıntım oldu sonra kesildi sarımsı akıntım oldu şu an hiç yok ama bel ağrısından yatamaıyorum
Aynı durumu yaşayanınız var mı yada ne yapabilirim ağrı kesici de içemiyorum

Back
X