- Konu Sahibi Bluegreenworld
Paylaşırsınız benim de o zamanlar belli olacak. İnşaAllah güzel sonuçlar görmek mümkün olurÇok iyi o zaman bakalım ne olcak sonuç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paylaşırsınız benim de o zamanlar belli olacak. İnşaAllah güzel sonuçlar görmek mümkün olurÇok iyi o zaman bakalım ne olcak sonuç
İnş güzel haberler alalım, dün sağ kasığımda bugün de sol kasığımda ara ara batma sızlama oluyor, acaba mı diyorum niye böyle bi sızı var bilemedimPaylaşırsınız benim de o zamanlar belli olacak. İnşaAllah güzel sonuçlar görmek mümkün olur![]()
Batmaları belirti olarak hisseden çok olmuş ama işte belirtiler birbirine birbirine de benziyor. Sağlıklı yumurtlama sonrası vücutta progesteron yükseliyor gebelik olmasa bile onun yükselmesi de çoğu zaman gebelik belirtileri ile aynı oluyor. Olmasını isteyince dikkati veriyoruz ve hepsini hissediyoruz eskiden progesteron yükseldiğini bilmezdim vücudumda...İnş güzel haberler alalım, dün sağ kasığımda bugün de sol kasığımda ara ara batma sızlama oluyor, acaba mı diyorum niye böyle bi sızı var bilemedim
4 numara olan dün 5 numaralı olan test bugün yaptım dün attığım zaman pik denildi bugün bır tane çizgi hafif silik gibi çıktı dün değerlendirdik bugünde değerlendirmemiz gerekiyor mu bu konuda yardımcı olur musunuz rica etsemcanım şöyle şimdi LH pik yaptıgında 24/36 saat arasında çatlıcak demek oluyor o gün pik yapmış ama çatlamamış oluyor. Çatlama ise silik çıktığı gün oluyor yani 13 eylül asıl çatlama günün .bu günü dpo ise çatlamadan sonraki günleri sayma demek mesela 14 eylül DPO 1 15 eylül DPO 2 olmuş oluyor. DPO 10 da sabah idrarla silik pozitif görebilirsin. çünkü bebek DPO 6-9 arası yerleşiyor oyüzden tam yerleşmeden BETA nı artıramaz. Bugun DPO 9 dasın yani yerleşmek üzere . Yarın sabah ilk idrarla çıkabilir. inşallah hamilesindir öptüm seni![]()
Aynen ben de, şimdi sürekli kendimi dinlediğimden her şeyin farkındayımBatmaları belirti olarak hisseden çok olmuş ama işte belirtiler birbirine birbirine de benziyor. Sağlıklı yumurtlama sonrası vücutta progesteron yükseliyor gebelik olmasa bile onun yükselmesi de çoğu zaman gebelik belirtileri ile aynı oluyor. Olmasını isteyince dikkati veriyoruz ve hepsini hissediyoruz eskiden progesteron yükseldiğini bilmezdim vücudumda...
İnşaAllah belirtilerimiz bebiş olduğu için olur ve sağlıkla, güzellikle ve kolaylıkla yaşarız süreçleri ...Aynen ben de, şimdi sürekli kendimi dinlediğimden her şeyin farkındayım
Adetiniz ne zaman acabaBenim de 2 ekim çatlama, şu an negatif hoş umudum da yok ama bakalım bence ptesi belli olur artık
Silik cıkması çatlama demek çatlama günüde değerlendiriliyo4 numara olan dün 5 numaralı olan test bugün yaptım dün attığım zaman pik denildi bugün bır tane çizgi hafif silik gibi çıktı dün değerlendirdik bugünde değerlendirmemiz gerekiyor mu bu konuda yardımcı olur musunuz rica etsemkoltukta attığım dün yaptığım test diğeri de bugün yaptığım
Teşekkür ederimSilik cıkması çatlama demek çatlama günüde değerlendiriliyo
Ama testlere tekrar baktım fotografları sanki oda koyu cizgi gibi duruyo tekrar yumurtlama olabilir bi sonraki gün çatlama olur benimde iki gün öyle koyuydu sonra iyice silindiTeşekkür ederim![]()
3 günüde degerlendir yaniTeşekkür ederim![]()
15-16 ekim gibiAdetiniz ne zaman acaba
Benimde aynı inşallah güzel haber alırız ya15-16 ekim gibi