• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi negatif pozitife döner mi 😥😥

Benimde 15 i adetim idrar testi yaptım 9 unda negatif cıktı ama cok erken yapmışım en erken 12 si olması lazımmış dogru sonuç için testi aldıgım kadında yumurtlama gününden 17 gün sonra yap demişti zaten
Sende sonuçlarını paylaşır mısın mutluluğunla bizde mutlu olalım 🤗

Tabiki kan tahlili gibi olmuyor ama insanın içine kuşku girdi mi hemen yapmak istiyor
Ama aşkım inanki güvenilir değil yani sana bi tane atıyım bak
IMG_1763.webp

4 numara olan dün 5 numaralı olan test bugün yaptım dün attığım zaman pik denildi bugün bır tane çizgi hafif silik gibi çıktı dün değerlendirdik bugünde değerlendirmemiz gerekiyor mu bu konuda yardımcı olur musunuz rica etsem 🌷 koltukta attığım dün yaptığım test diğeri de bugün yaptığım
Evet pikten sonra silik çıktıgı 2 günde değerlendirilir

Arkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım

3 gün testim pik gösterdi bugün böyle bugünde değerlendirmemiz uygun mudur
Evet çatlamış çatlama günüde degerlendir
Arkadaşlar günaydın bugün benim iğneden sonra ki 15. Günüm 10.gün lekelenme yaşadım 3 gün leke şeklinde kahvemsi akıntım geldi son akıntımda da pembe leke üstü saç teli inceliğinde kan gördüm daha sonra akıntım kesildi sarı akıntı gelmeye başladı normal akıntım gibi fakat şiddetli bir şekilde bel ağrım var 5 gündür akşam üstü başlayan ve dinmeyen bir bel ağrısı bide 10. Günde kan tahlili yaptığımda negatif çıktı sizce ne yapmam lazım
o kanama yerleşme kanaması olabilir ama daha yeni yerleştiği için kanda çıkmamış olabilir bi kaç gün bekleyip öyle kan ver yada idrardada belli olabilir

Back
X