• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi negatif pozitife döner mi 😥😥

Aminn Allah razı olsun sağlıkla kucağıma almak nasıp olur inşallah rabbim hepinize nasip etsin. Tek kese gözüktü bir hafta sonra ikinci kese. Çift yumurta ikizi olmuş Perşembe günü kalp atışı için gel dediler yine
Hayırlısı ile kucagına al inşallah canım

Aminn Allah razı olsun sağlıkla kucağıma almak nasıp olur inşallah rabbim hepinize nasip etsin. Tek kese gözüktü bir hafta sonra ikinci kese. Çift yumurta ikizi olmuş Perşembe günü kalp atışı için gel dediler yine
Kızlar sizce burada silik çizgi var mı

Eklentiler

• 1000116355.webp
    1000116355.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 14
Ben aslında gebelik olsun istemiyorum şuan için ama sanki olucak gibide hiç hesaplama yapmadım ama uzun zaman sonra ilk kez korumasız ilişki oldu o da beni tereddütle düşürdü tekrar test yaptım şimdi
Yumurtlama gününü biliyor musunuz peki? Genelde hep olan şeyler olmayınca gebelikten olmayabiliyor. İnşaAllah öyledir 😊🌸

Eklentiler

• 1000116366.webp
    1000116366.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 10
Ben aslında gebelik olsun istemiyorum şuan için ama sanki olucak gibide hiç hesaplama yapmadım ama uzun zaman sonra ilk kez korumasız ilişki oldu o da beni tereddütle düşürdü tekrar test yaptım şimdi
Yaa kusura bakmayın ben de bilmeden yazdım genelde hep öyle olduğu için mesajlar. Hakkınızda en hayrlısı neyse o olur inşaAllah...

Back
X