- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 53
- 28
- Konu Sahibi serenaysero
-
Kasık ağrısı oluyor geneldeBende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Öncelikle hayırlı olsun, benim bildiğim kadarıyla bunu anlamak zor. Zaten tuttuysa bile 10, günden aşağı anlaşılmıyormuş diye biliyorumBende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Yarın yumurtlama günü ise nasıl öncesinden tutmuş olacak ki? Yumurtalama günü pozitif olduğu gün ve ertesi günü çatladığında şansın artar hamile kalmak içinBende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Bilemiyorum ama bence bu kadar üzerinde durmayın. Kafaya taktikca gebe kalma ihtimali düşer. Rahat olun,vücudunuzu sıkmayın. Birde hala baslamadiysaniz folik asite başlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.Bende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Yumurtlamanın tuttuğu nasıl anlaşılır derken gebelik olup olmadığı nasıl anlaşılır mı demek istedini
Aslında hemen yerlesmiyecegini biliyorum ama , sanırım bı 10 günde anca olusuyormus.Yumurtlamanın tuttuğu nasıl anlaşılır derken gebelik olup olmadığı nasıl anlaşılır mı demek istediniz
İnşallah tutmuşturKasık ağrısı oluyor genelde
Ovulasyon kullanmadım ama adetim düzenli yumurtlama gününü net biliyorum çok teşekkür ederim, peki bnde productor test var onunladami yine 14 gün sonra yapmaliyimBunu söylemek icin henüz erken..iliskiden en erken 14 gün sonra test yapabilirsiniz. Ovulasyon testi kullandiysaniz tutma sansi artiyor tabi. Hesey gönlünüzce olsun
Bndede aşırı bel ağrısı varBenim belim çok ağrıdı. Popo üstü
Evet bnde öyle duymuştum inşallah olmuştur çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun, benim bildiğim kadarıyla bunu anlamak zor. Zaten tuttuysa bile 10, günden aşağı anlaşılmıyormuş diye biliyorum
Benim ilk gebeligimdede yumurtlama günü yapmamıştık eşim şehir dışındaydı, doğurganlığın yüksek olduğu bir gün denemiştik ve tuttuYarın yumurtlama günü ise nasıl öncesinden tutmuş olacak ki? Yumurtalama günü pozitif olduğu gün ve ertesi günü çatladığında şansın artar hamile kalmak için
Çok teşekkür ederim dikkate alicam inşallah başarırım çok stres yapiyorum.Bilemiyorum ama bence bu kadar üzerinde durmayın. Kafaya taktikca gebe kalma ihtimali düşer. Rahat olun,vücudunuzu sıkmayın. Birde hala baslamadiysaniz folik asite başlayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Rica ederim güzel haberler alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim dikkate alicam inşallah başarırım çok stres yapiyorum.
Evet başladım folik asite 1 ay oldu
Ovulasyon kullanmadım ama adetim düzenli yumurtlama gününü net biliyorum çok teşekkür ederim, peki bnde productor test var onunladami yine 14 gün sonra yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?