Yumurtlamanın tuttuğu nasıl anlaşılır?

E eylüldeyiz daha. Her istediğinde çat diye olacak diye bir şey yok. Makine değil bu. Böyle kafaya takarsanız olmaz ki. Siz korunmayı bırakıp hattınıza normal devam edin.
Sert çıkmanıza gerek yok bence, çok normal olarak heyecanlanıyor. Biraz anlayışlı olmalıyız birbirimize burda herkes bebek için uğraşıyor, iyi birşeyler duymaya görmeye çalışıyor.

Bende oyledim hatta o zaman annemlerdeydim hemen uzanmistim sonra esimi aramistim gel beni al eve birak diye yolda soyledim boyle boyle diye bos gecirmedik o gunleri cok sukur 15 haftaligizz ama gerçekten benim ilk belirtim tam anlamiyla yumurtlama zamani ağrıydi adet olucam gibi hemde baya

Yumurtlama bir gündür o gün veya önceki gün ,yada sonraki gün ilişkiye gün iliskiye girmişseniz tutma olasigi yüksek ama yumurtlama dan emin olmak icin bir ovulasyon testi alıp emin olduktan sonra o gün iliskiye girerseniz garanti olur.

Belirti olurmu olmazmı bilmiyorum. Olacağınıda sanmıyorum. Zerre kadar şeyin etkisi vücuda hemen belirti vermez. Rahme yerleşince etkisi olur illaki hormonların değişir. Bende kovid gibi halsizlik olmuştu belkide hastaydım bilmiyorum. Kafayı buna takarak kendini strese sokma. Dakikası, saniyesine kadar Allah bilir geleceği vakti. Kendini mutlu edecek şeylere odaklan. Odaklanamasanda kafanı dağıtacak şeyler yap yürüyüşe çık, temizlik yap, Çikolata ye, güzel bir kahve yap kendine. Olacağı varsa olur zaten.

Ben birsey hissetmedim. Agrim falan da olmadi. Test ile ogrendim. Cok istedigim zamanda da olmamisti, kendimi salıp olursa olur olmazsa olmaz diye bıraktigimda olmustu.
İnan herkeste böyle oluyo. O anı çocuk yapmak için yaşamasalar sanki herşey daha kolay olacak bunu görevmiş gibi yapıp sebepsiz kısırlık yaşayan o kadar çok kadın varki. En güzeli akışına bırakmak. Kafayı oraya takınca farkında olmadan belki oradaki kasları kasıyosun. Belki stres kaynaklı tutmayabiliyor. Sonuçta mis gibi kortizolümüz var

Sert çıkmanıza gerek yok bence, çok normal olarak heyecanlanıyor. Biraz anlayışlı olmalıyız birbirimize burda herkes bebek için uğraşıyor, iyi birşeyler duymaya görmeye çalışıyor.

Sert çıktığıma nasıl karar verdiniz. Rahatlatmaya çalışıyorum. 1 ay deneyip olmadı diye bu moda girmek çok mantıklı değil. Zaten normal olan bu.

Burda yıllardır türlü yöntemler deneyip gebe kalamamış insanlar varken, 1 ay deneyip olmadı diye bildirim gönderilmesi size mantıklı geliyor mu?
Kendimizce evet bir haklılık var ancak oda bunu yaşayarak tecrübe edecek maalesef ki. Her kadın her ay bir umutla bekliyor ilk deneyende 10 yıldır deneyende aynı heyecan ile bekliyor

Kendimizce evet bir haklılık var ancak oda bunu yaşayarak tecrübe edecek maalesef ki. Her kadın her ay bir umutla bekliyor ilk deneyende 10 yıldır deneyende aynı heyecan ile bekliyor

Ben de gebelik yaşadım anlatmanıza gerek yok o heyecanı. Daha önce bir evladı da olmuş. Bu strese gerek yok.

Yarın yumurtlama değil adet günüm demek istediniz sanırım. Benim de benzer durumum var kızlar yardımcı olur musunuz tecrübesi olanlar.
13. Gün ovülasyon testim pik yaptı 14. Gün silikleşti. Silikleşene kadar 5 gün boyunca hergünü değerlendirdim. Bugün adetimin 22. Günü oldu. Bel ağrısı,kasık ağrısı yaşıyorum. Göğüslerim zaten 13. Günden beri acıyor hiç geçmedi,daha çok uçları ağrıyor. Bazen böbrek ağrısı gibi sancı giriyor,bilmiyorum belirti sayılır mı. Çatlamadan yola çıkarak söylüyorum 28. Günde adet olucam ve daha 6 gün var. Ne zaman evde erken gebelik testi yapsam sabırsızlanıyorum. Son ilişkimin üzerinden 8 gün geçti.

Aslında hemen yerlesmiyecegini biliyorum ama , sanırım bı 10 günde anca olusuyormus.
Ben sormak istediğim sperm ve yumurta birleşmiş olabilirmi? Bunun bı belirtisi varmı?
Sperm en az 3 gün yaşar, yani dün yaptıysan mesela ve yarın yumurtlama dönemin başlıyorsa olabilir evet

Merhaba , ben de çok düşünceliyim bu aralar , 1 aydır korunmasız illki yaşıyoruz ve yumurtlama günlerimde de ilişkimiz oldu yumurta gününün üzerinden 4 gün geçti , 12 gün var regl olmama ancak kendimi biliyorum ben hep regl den 1-2 gün önce sancı yaşardım ve regl ağrısı yaşayan biri değilim . Fakat 2 gündür aşırı şekilde sancı giriyor ve böyle sanki biri üstten baskı uyguluyor gibi hissediyorum . Göğüslerimde aşırı bir büyüme var . Testim negatif çıktı ancak regl günüme daha var diye sanırım. Eğer gecikme olursa tekrar test yapıcam fakat söyler misiniz bu kramp benzeri sancılwr ve baskı hissi belirti olabilir mi

Benim oğlumda bu kadar erken dönemde belim agrimisti çok ince ve uykum gelmişti çok. Gebelikle mi ilgili bilmiyorum ama bir gariplik hissetmiştim. Akışına bırakın. Böylesi daha güzel. Herşeyin hayırlısını dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…