Yumurtlamanın tuttuğu nasıl anlaşılır?

Bende normalde yumurtlama belirtileri olmaz.
Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Bu asla anlaşılmıyor hamilelik düşünen insan zaten bazen psikolojik olarak onları hissediyor.en doğru olan en so ilişkiden 12-13 gün sonra test yapmak

Doğurganlığımin yüksek olduğu bu günlerde gün aşırı korunmasız ilişkiye girdik.yarin yumurtlama günüm.
Şuan sağ kasigim ,belim ağrıyor ve göğüs hassasiyeti var sizce tutmuş olabilirmi?
Umarim tutmustur keske bugunude degerlendirseydiniz

Canim merhaba ben hamile kaldigim ay yumurtlama gunum cok agrili olmuştu kasik agrilarim baya bi artmisti normalde agri olmazdi meger hamileymişim insallah tutmuştur 🙏😍

Benim ilk gebeligimdede yumurtlama günü yapmamıştık eşim şehir dışındaydı, doğurganlığın yüksek olduğu bir gün denemiştik ve tuttu

E o zaman niye gerildiniz yumurtlama tuttu mu tutmadı mı muhabbeti niye. Böyle gereksiz bir soruda bildirim göndermek tuhaf olmamış mı? Bekleyin 15 gün görün.

İnşallah tatlım.dualarımız sana olsun hepimiz beklemekten yorulduk sen bizimle aynı yolda eşlik etme inşallah.Bir an önce kavuş
Rabbim hepimize anne olmayı tattirsin, bazılarımıza ilk kez bazılarımıza ikinci kez , hayırlı evlatlar nasip etsin 😍
Sen kaç yıldır evlisin canım ne zamandır deniyorsun

Canim merhaba ben hamile kaldigim ay yumurtlama gunum cok agrili olmuştu kasik agrilarim baya bi artmisti normalde agri olmazdi meger hamileymişim insallah tutmuştur 🙏😍
Merhaba canım,Ayy benimde ilk kez böyle olunca heyecanlanıyorum aynı anlattigin gibi çok ağrılı daha önce hiç yaşamadım bu ağrıları adet olduğum günler dışında, once kafamda çok kuruyorum acaba piskolojikmi diye kendimi sorguladim ama yok, sanki böyle yürürken bişey dusucek gibi kasıklarımdan aşırı ağrıyor inşallah bnde hamileyirdir, yorumunu okuyunca çok sevindim şuan 😍❤️

Avakado ve havuc ye catlamasina süper yardm ediyo zaten avakadoya dikat edersen ortadan böldgnde anne rahmine benziyor :) icinde cokca folik asit bulunuyor havucda catlamaya yararli
Evet avakado aşırı severim ve her kahvaltıda bulundururum kesinlikle bnde çok benzetiyorum normal folik asitede geçen ay başladım inşallah faydasını görürüm çok teşekkür ederim tavsiyelerin icin

Bazı kişilerde değerler düşüyormuş ondan korkuyorum ve Ağustostan beri deniyoruz olmuyo

E eylüldeyiz daha. Her istediğinde çat diye olacak diye bir şey yok. Makine değil bu. Böyle kafaya takarsanız olmaz ki. Siz korunmayı bırakıp hattınıza normal devam edin.

Evet avakado aşırı severim ve her kahvaltıda bulundururum kesinlikle bnde çok benzetiyorum normal folik asitede geçen ay başladım inşallah faydasını görürüm çok teşekkür ederim tavsiyelerin icin
Rica ederim gelisme olursa yaz merak ederim 🍀😊 hakkinda hayirlisi..

Aslında hemen yerlesmiyecegini biliyorum ama , sanırım bı 10 günde anca olusuyormus.
Ben sormak istediğim sperm ve yumurta birleşmiş olabilirmi? Bunun bı belirtisi varmı?
Canım sperm ve yumurta birleşmesini anlaman biraz düşük ihtimal birleştikten sonra kasık ağrıları akıntı ve ileriki zamanlarda göğüs hassasiyeti oluşur herkesde aynı semptomlar olacak diye birşey yok tabiki ama sen stres yapma

E eylüldeyiz daha. Her istediğinde çat diye olacak diye bir şey yok. Makine değil bu. Böyle kafaya takarsanız olmaz ki. Siz korunmayı bırakıp hattınıza normal devam edin.
Doğru diyosunuzda işte ilki hemen olunca, bunda stres yaptım, bide ilkinde hiç belirti yaşamadan ilk 2 ay normal regl oldum birsurude ilaç içtim o yüzden belirtileri arastiriyorum aynı hataları yapmamak icin

Canım sperm ve yumurta birleşmesini anlaman biraz düşük ihtimal birleştikten sonra kasık ağrıları akıntı ve ileriki zamanlarda göğüs hassasiyeti oluşur herkesde aynı semptomlar olacak diye birşey yok tabiki ama sen stres yapma
Evet o saydığım belirtilerin hepsini birleştiren 1 gün sonra yaşadım, stres yapmamaya calisicam çok teşekkür ederim canım 🥰

Back
X