- 28 Ağustos 2025
- 800
- 250
- 18
- 26
- Konu Sahibi melisagggg
-
Yumurtlama gününü değerlendirmek daha önemli doktorlar genelde gün aşırı öneriyor bir gün ilişki bir gün freeKızlar merhaba yeni evliyim bu ay ilk kez bebiş için adım attık. Hiç anlamıyorum yani bu konulardan yardımcı olursanız cok cok cok sevinirim. Yumurtlamama 5 gün var bugün korunmasız cinsel ilişki oldu gebelik olur mu sizce? Yada yumurtlamaya 5 gün kala ilişki yaşayıp hamile kalan varmı?
5 gün biraz fazla sperm ölür muhtemelen yumurtlama günü ve çatlama deneyinKızlar merhaba yeni evliyim bu ay ilk kez bebiş için adım attık. Hiç anlamıyorum yani bu konulardan yardımcı olursanız cok cok cok sevinirim. Yumurtlamama 5 gün var bugün korunmasız cinsel ilişki oldu gebelik olur mu sizce? Yada yumurtlamaya 5 gün kala ilişki yaşayıp hamile kalan varmı?
5 gün biraz fazla sperm ölür muhtemelen yumurtlama günü ve öatlamaKızlar merhaba yeni evliyim bu ay ilk kez bebiş için adım attık. Hiç anlamıyorum yani bu konulardan yardımcı olursanız cok cok cok sevinirim. Yumurtlamama 5 gün var bugün korunmasız cinsel ilişki oldu gebelik olur mu sizce? Yada yumurtlamaya 5 gün kala ilişki yaşayıp hamile kalan varmı?
Eşim şehir dışında çalışıyor bu yüzden pek sık birlikte olamıyoruz5 gün biraz fazla sperm ölür muhtemelen yumurtlama günü ve öatlama
Adetim biteli 3 gün olmuştu kalmaz mıyım yaYumurtlama gününü değerlendirmek daha önemli doktorlar genelde gün aşırı öneriyor bir gün ilişki bir gün free
Canım senin yumurtlama tarihine göre değişir Mesela geçen ben geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş ilk ay tutması %25 zaten, yorumda gördüm eşin uzaktaymış sanırım ovülosyon testi ile destekliyebilrsin, spermler vucütta iki gün canlı kalabiliyormuş. Ben gece yatmadan önce değerlendiriyordum sonra hiç ayağa kalkmadan uyuyordum bunun faydası oldu mu bilmiyorum ama belli olmaz belki sende faydasını görürsünAdetim biteli 3 gün olmuştu kalmaz mıyım ya
Bende ayaga kalkmadım 1 saat kadar belimi yukarı doğru kaldırdım birde hemen inşallah kalırım yaCanım senin yumurtlama tarihine göre değişir Mesela geçen ben geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş ilk ay tutması %25 zaten, yorumda gördüm eşin uzaktaymış sanırım ovülosyon testi ile destekliyebilrsin, spermler vucütta iki gün canlı kalabiliyormuş. Ben gece yatmadan önce değerlendiriyordum sonra hiç ayağa kalkmadan uyuyordum bunun faydası oldu mu bilmiyorum ama belli olmaz belki sende faydasını görürsün
İnşallah canım bende geçen ay çok istedim bu ay oldu stres yapma kendine yeterBende ayaga kalkmadım 1 saat kadar belimi yukarı doğru kaldırdım birde hemen inşallah kalırım ya
Çok zor durumdayım,Allah biliyor lütfen dua edin banaİnşallah canım bende geçen ay çok istedim bu ay oldu stres yapma kendine yeter
İnşallah olur canım daha yeni korunmayı bırakmışsınız ilk ay tutması %25 üzme kendini bende korumayı bırakır bırakmaz olur sanıyordumÇok zor durumdayım,Allah biliyor lütfen dua edin bana
merhabalar, ben biraz kontrol delisi olduğum için ovülasyon kitleriyle takip ederek yaptım ve ilk aydan gebe kaldım. laboquick marka kullandım, regl bitiminden 2-3 gün sonra günlük olarak yapmaya başladım ve pik gördüğüm gün ve ertesi sabah ilişkiyle ilk aydan gebe kaldım. şu an 7+4teyiz :) tabii ki siz böyle yapmak zorunda değilsiniz ama bazen yumurtlama tarihimiz bizim hesapladığımız gibi olmayabiliyor. ben hiç o strese girmemek adına bu yolu seçtim. en hayırlı zamanda güzel haberler almanız dileğiyleKızlar merhaba yeni evliyim bu ay ilk kez bebiş için adım attık. Hiç anlamıyorum yani bu konulardan yardımcı olursanız cok cok cok sevinirim. Yumurtlamama 5 gün var bugün korunmasız cinsel ilişki oldu gebelik olur mu sizce? Yada yumurtlamaya 5 gün kala ilişki yaşayıp hamile kalan varmı?
Bende bu ay ovulasyon testi ile takip ettim fakat sonuç negatifmerhabalar, ben biraz kontrol delisi olduğum için ovülasyon kitleriyle takip ederek yaptım ve ilk aydan gebe kaldım. laboquick marka kullandım, regl bitiminden 2-3 gün sonra günlük olarak yapmaya başladım ve pik gördüğüm gün ve ertesi sabah ilişkiyle ilk aydan gebe kaldım. şu an 7+4teyiz :) tabii ki siz böyle yapmak zorunda değilsiniz ama bazen yumurtlama tarihimiz bizim hesapladığımız gibi olmayabiliyor. ben hiç o strese girmemek adına bu yolu seçtim. en hayırlı zamanda güzel haberler almanız dileğiyle
Ayın 1 den itibaren 2 günde bir ilişki yaşa 1 ay boyunca zten olur ama ilk ayda hamile kalmak zordur yanı rahim daha yeni alışor bende evlendıgımden beri korunmadım evliliğimin 6. ayında 2 günde bir ilişki oldı hamıle kaldım ama malesef nasip olmadı düşükten 4 ay gecti bizde istiyoruz inşallah isteyen herkeze nasip olur ama dediğim gibi bende 6. Ayda hamıle kaldım ilk ayda nadir yanı hamıle kalmak stres yapma akısına bırak araştırma düşünme stres yaparsan gelecek bebekte gecikir herşey akılda başlıyor olumsuz etkiler 2 günde 1 ilişki yap yinede deneKızlar merhaba yeni evliyim bu ay ilk kez bebiş için adım attık. Hiç anlamıyorum yani bu konulardan yardımcı olursanız cok cok cok sevinirim. Yumurtlamama 5 gün var bugün korunmasız cinsel ilişki oldu gebelik olur mu sizce? Yada yumurtlamaya 5 gün kala ilişki yaşayıp hamile kalan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?