• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamaya 5 gün kala

melisagggg

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2025
413
100
18
26
Kızlar merhaba yeni evliyim bu ay ilk kez bebiş için adım attık. Hiç anlamıyorum yani bu konulardan yardımcı olursanız cok cok cok sevinirim. Yumurtlamama 5 gün var bugün korunmasız cinsel ilişki oldu gebelik olur mu sizce? Yada yumurtlamaya 5 gün kala ilişki yaşayıp hamile kalan varmı?

Kızlar merhaba yeni evliyim bu ay ilk kez bebiş için adım attık. Hiç anlamıyorum yani bu konulardan yardımcı olursanız cok cok cok sevinirim. Yumurtlamama 5 gün var bugün korunmasız cinsel ilişki oldu gebelik olur mu sizce? Yada yumurtlamaya 5 gün kala ilişki yaşayıp hamile kalan varmı?
Yumurtlama gününü değerlendirmek daha önemli doktorlar genelde gün aşırı öneriyor bir gün ilişki bir gün free

5 gün biraz fazla sperm ölür muhtemelen yumurtlama günü ve çatlama deneyin

5 gün biraz fazla sperm ölür muhtemelen yumurtlama günü ve öatlama

Adetim biteli 3 gün olmuştu kalmaz mıyım ya 🥹
Canım senin yumurtlama tarihine göre değişir Mesela geçen ben geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş ilk ay tutması %25 zaten, yorumda gördüm eşin uzaktaymış sanırım ovülosyon testi ile destekliyebilrsin, spermler vucütta iki gün canlı kalabiliyormuş. Ben gece yatmadan önce değerlendiriyordum sonra hiç ayağa kalkmadan uyuyordum bunun faydası oldu mu bilmiyorum ama belli olmaz belki sende faydasını görürsün 💕

Canım senin yumurtlama tarihine göre değişir Mesela geçen ben geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş ilk ay tutması %25 zaten, yorumda gördüm eşin uzaktaymış sanırım ovülosyon testi ile destekliyebilrsin, spermler vucütta iki gün canlı kalabiliyormuş. Ben gece yatmadan önce değerlendiriyordum sonra hiç ayağa kalkmadan uyuyordum bunun faydası oldu mu bilmiyorum ama belli olmaz belki sende faydasını görürsün 💕
Bende ayaga kalkmadım 1 saat kadar belimi yukarı doğru kaldırdım birde hemen inşallah kalırım ya 🥹

merhabalar, ben biraz kontrol delisi olduğum için ovülasyon kitleriyle takip ederek yaptım ve ilk aydan gebe kaldım. laboquick marka kullandım, regl bitiminden 2-3 gün sonra günlük olarak yapmaya başladım ve pik gördüğüm gün ve ertesi sabah ilişkiyle ilk aydan gebe kaldım. şu an 7+4teyiz :) tabii ki siz böyle yapmak zorunda değilsiniz ama bazen yumurtlama tarihimiz bizim hesapladığımız gibi olmayabiliyor. ben hiç o strese girmemek adına bu yolu seçtim. en hayırlı zamanda güzel haberler almanız dileğiyle :KK200:

merhabalar, ben biraz kontrol delisi olduğum için ovülasyon kitleriyle takip ederek yaptım ve ilk aydan gebe kaldım. laboquick marka kullandım, regl bitiminden 2-3 gün sonra günlük olarak yapmaya başladım ve pik gördüğüm gün ve ertesi sabah ilişkiyle ilk aydan gebe kaldım. şu an 7+4teyiz :) tabii ki siz böyle yapmak zorunda değilsiniz ama bazen yumurtlama tarihimiz bizim hesapladığımız gibi olmayabiliyor. ben hiç o strese girmemek adına bu yolu seçtim. en hayırlı zamanda güzel haberler almanız dileğiyle :KK200:
Bende bu ay ovulasyon testi ile takip ettim fakat sonuç negatif

Ayın 1 den itibaren 2 günde bir ilişki yaşa 1 ay boyunca zten olur ama ilk ayda hamile kalmak zordur yanı rahim daha yeni alışor bende evlendıgımden beri korunmadım evliliğimin 6. ayında 2 günde bir ilişki oldı hamıle kaldım ama malesef nasip olmadı düşükten 4 ay gecti bizde istiyoruz inşallah isteyen herkeze nasip olur ama dediğim gibi bende 6. Ayda hamıle kaldım ilk ayda nadir yanı hamıle kalmak stres yapma akısına bırak araştırma düşünme stres yaparsan gelecek bebekte gecikir herşey akılda başlıyor olumsuz etkiler 2 günde 1 ilişki yap yinede dene

Back
X