Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamaya dair vitamin kullanımı.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hatice1717

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
441
140
323
36
çanakkale
Bir ayı geçik takviye ve vitamin kullanıyorum q enzim , l arginin selenyum ve folik asit . Her ay 16 gün yumurtlama gerçekleşirken bu ay 😣 rahim fili çektirdim 8. Günü adetin doktor öncesi karından ultrason işe baktı karnıma rahim dönmüş ama olsun falan diyip çekti filmi neyse ki film sonucu iyi çıktı.

Bir ayı geçik takviye ve vitamin kullanıyorum q enzim , l arginin selenyum ve folik asit . Her ay 16 gün yumurtlama gerçekleşirken bu ay 😣 rahim fili çektirdim 8. Günü adetin doktor öncesi karından ultrason işe baktı karnıma rahim dönmüş ama olsun falan diyip çekti filmi neyse ki film sonucu iyi çıktı.

Q enzim dediğiniz nedir? Q10 mi?
Ben omepa q10 öneririm. Eşiniz de kullansın siz de kullanın.

Paragrafın devamı;;;;>>>>>benim her ay 16.Gün çatlayan yumurtam bu ay kullandığım vitaminlerden dolayı erken oldu galıba çünkü hsg işleminin ertesi gün akıntım geldi yumurta akı gibi olan ama hafif lekeliydi dedim bu sanırım işlemden dolayı meğersem bugünlerde yaptığım testten dolayı t çizgisinin silik çıkması benim kafamı kurcaladı vitaminler erken yumurtlamamı sağladı başka birşeye yoramıyorum çünkü elimde test az kaldığı için idareli kullanayım dedim ama bu ayda çöpe gitti malesef 😩😩😩

Back
X