- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
- Konu Sahibi busemakilic
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaya devam edin aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek yapin genellikle yumurtlama 14. Gün oluyor sonrası da olabilir öncesi deKızlar selam . Reglim cuma günü bitti pazar günü ilk deneme yapıldı. Ovülasyon testlerim ekte acaba yumurtlamayı kacırmış olabililir miyim
Yumurtlama görünmüyor testlerinizde.Kızlar selam . Reglim cuma günü bitti pazar günü ilk deneme yapıldı. Ovülasyon testlerim ekte acaba yumurtlamayı kacırmış olabililir miyim
2 3 günde bir ilişkiye girmeniz lazım. Yoksa spermler bayatlıyormuș.Ya size sormak istediğim. Şimdi eşimle ilk defa bu ay ardarda yumurtlama ve catlama olarak değerlendireceğiz daha önce hiç denemedik. Yüksek ihtimal benim yumurtlama cuma gününe denk gelecek. Sperm 5 gün beklemiş olacak eğer cumaya kadar yapmazsam sizce sağlıklı olurmmu yoksa bugün deneyeyim mi
T çizgisi belirgin olması lazım yumurtlama. Diğer aylar da da T hep silik çıkıyorsa bence doktora görün. Yumurtalıklarına baktırBilirsin . Bende bu test ile hanile kaldım çok şükür. Ama t çizgisi belirliydi bende. Adet dönenine kadar sürekli yap 2. Kez yumurtlama bile olabilirKızlar selam . Reglim cuma günü bitti pazar günü ilk deneme yapıldı. Ovülasyon testlerim ekte acaba yumurtlamayı kacırmış olabililir miyim
Tabi ki yumurtlama gününü değerlendir ama görev listesi gibi uygulamaktan ziyade doğaçlama içinizden geldiği zamanlarda da olmalı. Yumurtlama günü ve sonrası 5 günde en az 2 kez sağlıklı olur sanki yine de rabbim bilirYa size sormak istediğim. Şimdi eşimle ilk defa bu ay ardarda yumurtlama ve catlama olarak değerlendireceğiz daha önce hiç denemedik. Yüksek ihtimal benim yumurtlama cuma gününe denk gelecek. Sperm 5 gün beklemiş olacak eğer cumaya kadar yapmazsam sizce sağlıklı olurmmu yoksa bugün deneyeyim mi
Yok benim hep T koyu oluyor . Gecen ay 11. Gün yumurtladım ondan önceki ay 14 günT çizgisi belirgin olması lazım yumurtlama. Diğer aylar da da T hep silik çıkıyorsa bence doktora görün. Yumurtalıklarına baktırBilirsin . Bende bu test ile hanile kaldım çok şükür. Ama t çizgisi belirliydi bende. Adet dönenine kadar sürekli yap 2. Kez yumurtlama bile olabilir
HaklısınızTabi ki yumurtlama gününü değerlendir ama görev listesi gibi uygulamaktan ziyade doğaçlama içinizden geldiği zamanlarda da olmalı. Yumurtlama günü ve sonrası 5 günde en az 2 kez sağlıklı olur sanki yine de rabbim bilir![]()
Bak be güzel düzenliymiş 3 4 ay ovülasyon ile sonuç alamazsanız doktora görünün.Yok benim hep T koyu oluyor . Gecen ay 11. Gün yumurtladım ondan önceki ay 14 gün
Bazen yumurtlama olmadığı da oluyormuşBenim 11, 12, 13. günlerde olur genelde. Değişir bu yapmaya devam edin. Bu ay 17. gündeyim hala yumurtlama görmedim. Ya adet bitimi hemen oldu ya da olacak bakalım bekliyorum![]()
Yumurtlama olmama değil. Yumurta belli boyuta ulaşmadığı için yumurtlama olmadı deniliyor. Sanırım 20 mm ve üstünde testte pozitif oluyorBazen yumurtlama olmadığı da oluyormuş
Daha sonra yumurtlamayı belirgin bir şekilde gördünüz mu aynı ay içerisinde ?kızlar selam testlerime bakar mısnız yumurtlama yaklaşmş mı ? 2. resim bugn yaptım aynı saatte
evet ancak olmadı bu y daDaha sonra yumurtlamayı belirgin bir şekilde gördünüz mu aynı ay içerisinde ?